Gaura in buget

Se putea sa raman pe dinafara dupa ce si alti blogeri au comiso la volan azi a venit randul meu.Ma indreptam catre benzinarie sa bag in masina cele necesare.Ies frumos pe dn si fac aceiasi prostie care am mai facuto nu mai recomand vreodata la nimeni,tai linia dubla continua pentru a ma intoarce acasa.Pac in spatele meu nini-nino ce sa vezi politia.-Poltia rutiera actele la control,agent xsulescu.Iam dat actele am recunosc ca sunt vinovat 100% normal,fara prea multe comentarii 6 puncte amenda si la permis.Drum bun.Am puso cu alte cuvinte.Nu cred ca vreodata in viata mea o sa mai fac aceiasi prostie.Din cand in cand o amenda de trezire cred totusi ca e bine venita.De data asta pentru mine cam mare dar asta e prostia se plateste.Mia luat orice chef de a mai merge cu masina pana la primavara si asa iarna nu merg cu ea.

Concluzia:nu taiati banda dubla continua sub nici o forma,niciodata.Respectati regulile de bun simt cat si cele rutiere.De dragul bugetului familiar si al permisului luat cu greu de unii dintre noi.

4 thoughts on “Gaura in buget

  1. Daca nu era politia acolo nu luai amenda, iar daca nu luai amende nu te potoleai. 🙂
    Cu totii mai incalcam regulile de circulatie, dar pana la urma, au si ele rolul lor, si trebuisc respectate, fie ca ne place, fie ca nu.

  2. Eh eu vineri seara am fost tras pe dreapta de catre politie insa am pus-o pe prietena mea sa conduca stiind ca am baut.Ne’au verificat actele tot , le-am spus ca eu nu pot conduce pt. ca am consumat bauturi alcoolice si in rest drum bun :))

  3. Mie mi-a trebuit accident ca sa ma calmez…si, poate mi-a prins bine, acum conduc foarte prudent si-i respect pe ceilalti conducatori din trafic.

Comments are closed.