Gest urat

Nu,la asa ceva nu ma asteptam nici intr-o mie de ani.Chivu sa dea o asa perversa pe la spate unui adversar.Si-a cerut scuze dar gestul ramane din pacate.Acum ce sa faca suporteri decat sa-l ierte si sa meara mai departe alaturi de echipa,fara Chivu care a luat 4 etape.

Sunt si suporteri ai echipei lui Leonardo care ii sar in apararea lui Chivu! Pe site-ul Gazzettei dello Sport  fanii si-au amintit de un gest violent al lui Ronaldinho din meciul tur al Milanului cu Cesena pentru care brazilianul a scapat fara nicio suspendare.

Nu e usor sa fi fotbalist…probabil

5 thoughts on “Gest urat

  1. prea mult tam tam se face pe chestia asta. intradevar e un gest mai degraba potrivit lui mutu, dar a avut demnitatea sa-si recunoasca vina, iar un pacat recunoscut si regretat este pe jumatate iertat. cei care cunosc macar un pic de fotbal stiu cate se intampla fara ca nimeni sa stie, jucatorii se injura in cele mai meschine feluri, pumni la coaste si multe altele. astea se intampla cu zecile intr-un meci, depinde de cum ai norocul, daca te vede careva sau nu. si zidane a avut un gest asemanator dar asta nu inseamna ca nu a fost un jucator de geniu si un campion adevarat.

Comments are closed.