Google Chrome 26

Noua versiune a browserului are o interfata mai placuta si se bucura de un upgrade pe partea de securitate.

Daca esti fan al browserului Chrome, afla ca acum poti sa iti descarci versiunea cu numarul 26, indiferent daca ai un Mac sau un calculator cu Windows sau Linux. Noul Google Chrome vine cu cateva imbunatatiri importante. Interfata a fost modernizata, iar la capitolul securitate se remarca un progres.

Una dintre functiile noi este Ask Google for suggestions, care verifica daca nu ai mancat litere la scrierea mailurilor, inclusiv in cazul in care scrii in limba romana. Corectarea gramaticala este activata, deocamdata, doar pentru limba engleza.

Fanii browserului se vor bucura sa descopere ca acum pot avea mai multe profiluri pe acelasi calculator. sursa articol

[symple_button color=”blue” url=”http://www.yoda.ro/downloads/google-chrome-26-1.html” title=”Visit Site” target=”blank” border_radius=””]Descarca noua versiune[/symple_button]

8 thoughts on “Google Chrome 26

  1. In principiu folosesc Firefox, dar am si Chrome instalat pentru diverse plugin-uri si pentru teste multi-browser. Acum i-am facut si eu update la noua versiune, chiar in clipa asta ma uit sa vad ce noutati au aparut.

  2. Pana la Chrome 26 foloseam Firefox, insa am trecut din nou la Chrome nu numai pentru securitate dar si pentru stabilitate. Inainte Chrome dadea crash-uri cand deschideam mai multe ferestre cu obiecte flash in ele, acum vad ca este mai stabil.

  3. Eu am chrome pe PC si firefox pe laptop. Parca il prefer mai mult pe ultimul…dar nici chromul nu e de lepadat. Inca nu l-am actualizat, stau mai mult pe laptop, in pat. :))

Comments are closed.