Google Plus fără invitaţie.

La trei luni de la lansare, reţeaua de socializare Google Plus devine accesibilă tuturor utilizatorilor.Începând de pe 20 septembrie, oricine îşi poate crea un cont pe acest site, fără a mai fi nevoie să primească invitaţie de la un utilizator deja înregistrat, scrie www.go4it.roAnunţul a fost făcut pe blogul oficial al Google. „În ultimele douăsprezece săptămâni, Google Plus a trecut printr-o perioadă de probă, în care am cules opinii şi am învăţat o grămadă de lucruri. Încă nu am terminat, dar, având în vedere toate îmbunătăţirile pe care le-am adus site-ului, suntem pregătiţi să trecem la nivelul următor”, se arată pe blogul companiei.

„Nivelul următor” îl reprezintă varianta beta a site-ului, semn că vor urma şi alte îmbunătăţiri. „Vom da posibilitatea tuturor de a se înscrie şi de a relaţiona cu cei dragi”, scriu cei de la Google.

Aceştia mai menţionează că, de la lansare, au reuşit să aducă nu mai puţin de 99 de îmbunătăţiri reţelei de socializare, iar a 100-a este chiar liberalizarea accesului. În curând, toate cele 99 de modificări vor fi disponibile la nivel global, scrie blogul oficial al Google.sursa

6 thoughts on “Google Plus fără invitaţie.

  1. e o treaba buna ca l-au facut public… desi cred ca are toata lumea, deja. care a vrut invitatie a cautat si a primit

Comments are closed.