Comunicat de presa

Grafica ambalaje de calitate, de la TomPack

Compania TomPack este o firma specializata cu vechime in domeniu ce va ofera servicii de grafica ambalaje la preturi accesibile si nu numai. Personalizam ambalaje si cutii pentru toate domeniile: farmaceutic, alimentar, nealimentar sau alte tipuri. Pe lângă partea de grafica putem asigura și macheta desfășurată în plan și machetarea stanței. Putem efectua lucrari cu grad de complexitate ridicat iar termenii de executie se vor stabili de comun acord in urma unei discutii cu beneficiarul.

TomPack – alegerea ideala de grafica ambalaje, indiferent de domeniul in care activati

Compania Tom Pack este specializata pe partea de conceptie grafica. Cu o experienta solida in domeniul conceptiei grafice, in special pe grafica ambalaje alimentare, Tom Pack se bazeaza pe o echipa creativa cu o imaginatie bogata. Intotdeauna colectivul cu care lucram este in masura sa gaseasca solutiile grafice adaptate pe fiecare client in parte. Mereu urmarim satisfacerea nevoilor clientilor nostri si suntem deschisi spre comunicare ori de cate ori suntem solicitati. Nu mai sta pe ganduri si contacteaza-ne chiar acum si vei avea parte de o experienta placuta. Va oferim idei dintre cele mai originale si adaptate perfect cerintelor dumneavoastre. Ne-am castigat cu cinste un portofoliul demn de lauda in timp ce ne marim gama de servicii in acest domeniu.

Alege profesionalism si originalitate in grafica ambalaje!

Suntem o firma care ne alegem cu grija materialele si aparatele de care avem nevoie pentru ca lucrarile efectuate de noi sa incante clientii de fiecare data si sa aduca eleganta si stil. Am achizitionat in timp utilaje de productie profesionale si ne mandrim cu aparatele de calitate cu care lucram. Astfel, confectionarea de cutii si grafica ambalaje se poate face rapid, fara pierderi de timp, ceea ce ne ofera aprecierea celor pentru care lucram.

TomPack este o companie de nadejde care iti aduce in prim plan generozitatea si seriozitatea colectivului nostru. Idealul companiei este sa facem orice ni se cere dar nu oricum, ci cu pricepere si entuziasmul ca o sa dovedim inca o data profesionalismul care ne caracterizeaza. Intra in legatura telefonica cu noi sau scrie un mesaj pe mail daca vrei sa afli mai multe despre portofoliul pe care l-am castigat in timp cu iscusinta si pricepere.

Pe parcursul activitatii nostri am satisfacut si cei mai exigenti clienti. Am analizat intotdeauna cu atentie cerintele clientilor nostri si le-am oferit servicii de grafica ambalaje ideala in concordanta cu beneficiile acestora. Designul de ambalaj este cel care face diferenta inca din primele secunde cand este privit pe raft sau intr-o alta incapere. Intotdeauna cautam sa fim cat mai aproape de perfectionism si sa identificam conceptul potrivit pentru ambalajul respectiv. Culoarea si grafica sunt cele care dau primele impresii despre produsul in sine deoarece aspectul estetic uneori conteaza mai mult decat ceea ce contine de fapt acel ambalaj. Alegem sa creeam, grafica ambalaje intr-o asa maniera incat impactul vizual puternic sa atraga rapid atentia consumatorului si sa-l faca sa-l cumpere. De cele mai multe ori, ambalajul are un rol important in decizia de cumparare a potentialului client, insa pentru fidelizarea acestuia conteaza calitatea produsului oferit si experienta de cumparare.

—————————————————–

CONTACT:

WEBSITE: http://www.tompack.ro/

TELEFON: 0722.711.026

EMAIL: tompack2009@yahoo.com.

No Comments Found

Leave a Reply