Cand un arbitru greseste

Pentru cei care nu ati vazut sau aflat ce a facut arbitrul la meciul din liga campionilor dintre Barcelona si Arsenal o sa va spun eu acum.Centralul Massimo Busacca i-a acordat al doilea cartonaş galben lui Van Persie în minutul 56 al partidei cu FC Barcelona, pentru că a continuat o acţiune după ce a fost semnalat în ofsaid. Olandezul a explicat că nu a auzit fluierul din cauza zgomotului de pe stadion şi nici nu a văzut steagul ridicat de arbitrul de linie. În acel moment, scorul era de 1-1 şi Arsenal se afla în situaţia de a se califica, deşi jocul era dominat de FC Barcelona.

Un moment total prost de a mai acorda un alt cartonas galben si din pacate asa a dus la distrugerea echilibrului din teren dar si a meciului.Sa nu ne miram cand la noi in liga 1 se poate intampla cel putin la fel.Sa nu ne ridicam cu pretentii.

„Nu neg că eram dominaţi, dar Barcelona a avut doar două şuturi pe poartă în prima repriză. Dominarea lor era sterilă. Multe meciuri din Liga Campionilor se decid în ultimele minute şi am fi avut o şansă dacă nu ar fi fost eliminat Van Persie. Această decizie ne-a frustrat şi i-a frustrat pe toţi cei care iubesc fotbalul”, a mai spus antrenorul lui Arsenal.Tehnicianul echipei Arsenal Londra, Arsene Wenger, a declarat că UEFA ar trebui să îşi ceară scuze pentru eliminarea olandezului Robin Van Persie la meciul cu FC Barcelona, din optimile de finală ale Ligii Campionilor.sursa

3 thoughts on “Cand un arbitru greseste

Comments are closed.