Hale de producție – pentru afaceri în plină dezvoltare


Spațiul insuficient de producție sau depozitare pune de multe ori presiuni pe antreprenori și îi determină să găsească soluții cât mai rapide și mai eficiente de a se extinde. Construcțiile masive, din beton, nu mai sunt rentabile într-o economie aflată mereu în schimbare. Noile hale de producție metalice răspund mult mai bine unui necesar crescut de spațiu de lucru.

Hale suple și mobile

Când vorbim de hale metalice, s-ar putea să ne vină în minte niște construcții solide, masive, din fier, asemănătoare unor cuști. Nu aceasta este realitatea. Dacă aveți curiozitatea și vreți să vedeți niște hale de producție Frisomat, mergeți în vizită la cea mai nouă fabrică ce s-a deschis în zonă. Halele industriale metalice sunt niște construcții suple, ușoare, destul de simplu de asamblat și dezasamblat. Sunt montate foarte rapid tocmai pentru ca linia de producție să pornească și afacerea să prospere.

Pentru fabrici și depozite

Halele metalice sunt din ce în ce mai folosite atât pentru înființarea și dezvoltarea unor fabrici de alimente cât și pentru noile linii de producție din domenii ca tâmplăria, piesele auto, fabricile de textile, depozite frigorifice și altele. Fabricile de pâine, lapte, conserve și carne sunt construite din pereți tratați antibacterian și antifungic, halele fiind create special pentru o igienizare facilă și un mediu de lucru sigur și plăcut.

Pentru producție în siguranță

Siguranța la locul de muncă a fost, este și va rămâne o prioritate absolută. Spațiul insuficient din depozite și zonele de producție provoacă de multe ori neplăceri iar rezultatele se măsoară în pierderi materiale și încetinirea ritmului de lucru. In cazul unor hale de producție metalice, spațiul nu mai este o problemă iar siguranța este mereu prioritară. Variantele constructive diverse permit antreprenorilor să aibă spațiul pe care și-l doresc la costuri rezonabile. Halele au lățimi, înălțimi și deschideri suficient de mari, uneori de ordinul zecilor de metri și pot fi adaptate perfect necesităților.

Pentru productivitate

Studiile arată că productivitatea la locul de muncă depinde foarte mult de felul în care arată interiorul și de modul de organizare a timpului și spațiului. Un spațiu bine planificat și organizat, cu finisaje plăcute, aerisit, bine ventilat și iluminat sporește mult capacitatea și plăcerea de a lucra în orice domeniu. Halele metalice pot fi utilizate cu succes atât pentru fabrici cât și pentru birouri. Sunt ușor de adaptat, oferă un mediu de lucru plăcut, sănătos și modern. Pereții sunt făcuți din oțel de foarte bună calitate dar au o structură stratificată ce permite crearea unui spațiu răcoros vara și călduros iarna.

Afacerile prospere moderne sunt dinamice, adaptabile, mereu în transformare spre ceva mai bun, mai eficient, mai sigur și mai sănătos atât pentru clienți cât și pentru angajați. Sunt create pentru a ajuta clienții să-și rezolve preoblemele, angajații să aibă un trai mai bun și lumea în care trăim să beneficieze de pe urma lor. Halele metalice industriale reprezintă evoluția modului de lucru de la muncă multă la muncă inteligentă. Pentru că poți munci mai puțin, mai eficient, într-un mediu propice dezvoltării tale ca om și companie.

Există loc de mai bine!

 .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *