HiGeen-Gel antibacterian pentru adulți și copii

Când vine vorba despre igiena mâinilor noastre dar mai ales ale copiilor noștri, grija pentru acest aspect capătă un grad proporțional energia celor mici. Deoarece copiii sunt mult mai predispuși a face boli transmise prin mâini murdare iar spălatul mâinilor cu apă și săpun se dovedește a fi dificil pentru ei, dar și pentru noi uneori, atunci când nu avem la dispoziție apă și săpun, în ajutor ne vine gelul antibacterian pentru adulți și copii de la HiGeen, nume de renume în domeniul produselor de igienă și antiseptizare de peste 40 de ani.

Recomandat copiilor peste 5 ani, gelul antibacterian  distruge în decurs de câteva secunde, 99% dintre microbii care supraviețuiesc pe mâinile noastre: bacterii, virusuri, fungi. Totodată, datorită formulei îmbogățite cu glicerină și vitamine, gelul HiGeen calmează și protejează pielea de efectul deshidratant al alcoolului etilic.

Și, pentru că cei mici sunt, mai mereu, capricioși când vine vorba de mirosuri puternice, gelul antibacterian vine într-o variată gamă de mirosuri sau combinații ale acestora, făcând, astfel, mult mai ușoară folosirea acestuia. Fiind dispus într-un tub de 80 de mililitri, acesta poate fi strecurat cu ușurință în geanta noastra dar și a celor mici, ajutând astfel copiii la dezvoltarea obiceiului sănătos de a-și curăța mâinile într-un mod adecvat, cu scopul prevenirii transmiterii bolilor..

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *