Comunicate de presa

Hrana umeda pisici

hrana umeda pisici

Mare parte din oamenii ce iubesc mult animalele ingrijesc animale de casa cum ar fi o pisica sau poate chiar si mai multe, dar majoritatea dintre acestea le ofera ingrijire si hrana acestor feline ce nu e una tocmai potrivita.

Specialistii din acest domeniu le recomanda iubitorilor animalelor ca atunci cand au un animal de companie, sa apleze oricand simt ca este nevoie la ajutorul si sfaturile, a recomandarilor oferite de catre specialisti, care pot sa le fie de folos privind modul in care astfel de animale este nevoie sa fie ingrijite si deasemeni hranite cat, mai benefic pentru acestea si cat este posibil de sanatos.

E bine cunoscut si faptul ca primele intrebari ale proprietarilor pisicilor in legatura cu ele are ca principala tinta tipul mancarii pe care e bine sa il poata administra unei feline ce este in grija sa.

Este de asemenea foarte importanta inclusiv atentia privind faptul ca fiecare dintre pisici are propria ei necesitate nutritionala, aceasta putand varia de la cea a omului. Dintr-un anumit motiv e de retinut inclusiv faptul ca un animal de companie poate avea nevoie si de o nutritie buna, asta fiind recomandat de specialistii din acest domeniu astfel incat el sa poata sa primeasca drept hrana un anume fel de alimente ce sunt create in mod special pentru pisici, el reprezentand unicul fel de hrana ce poate sa-i ofere nutrientii necesari pisicilor.

De multe ori se poate pune intrebarea daca e nevoie sa fie hranita orice pisica cu hrana uscata sau una umeda pentru pisici, insa specialistii spun ca se pot corela ambele variante, insa fara sa conteze faptul ca se alege o anumita varianta sau se pot administra combinate.

Alegerea anumitei variante de hrana este recomandata sa fie administrata daca se poata tine cont de preferintele pe care le are pisica in cauza, insa si de preferintele si posibilitatile proprietarul, pentru ca  exista niste game variate de produse iar din acestea pot sa faca o alegere.

Unul dintre aspectele importante ce trebuie sa fie avute in vedere e reprezentat in principal de decizia de hranire a pisicii cu hrana umeda sau cu hrana uscata, cat si cantitatea de hrana recomanda pentru  pisici in general.

Atunci cand i se ofera aceasta hrana umeda pisici, in conditiile cand anterior se ofera doar hrana uscata, este important sa cunoastem faptul ca e nevoie ca cantitatea de hrana sa poata fi ceva mai redusa.

O parte dintre proprietarii pisicilor le poate oferi acestora hrana chiar mai mult decat e cazul si mai des, in felul acesta, ele putand sa se hraneasca din ce in ce si mai des, insa mai putin. Lucrul acesta nu e  recomandat, el nefiind prea sanatos, deoarece nu este bine ca pisicile sa poata consuma doar  o anume cantitate de mancare, controlabila de stapan si de asemenea e impartita in 2 sau poate chiar si 4 mese intr-o singura zi, ce trebuie sa fie unele clar definite.

Pentru detalii in ceea ce priveste hrana umeda a pisicii, cei interesati sunt rugati sa acceseze site-ul de specialitate www.novafood.ro.

 .

No Comments Found

Leave a Reply