Huse de calitate pe eastcom.ro

Ati observant si voi ca telefoanele de azi nu mai sunt atat de rezistente la socuri, caderi si alte mijloace de deteriorare. E riscant sa iti porti telefonul fara ca acesta sa fie protejat de o husa. Mie nu imi plac husele care acopera in totalitate telefonul deoarece il fac de 2 ori mai gros decat era, nici in buzunar nu mai incape.
huse2
Am gasit huse de calitate pentru foarte multe modele de telefoane pe eastcom.ro. Am cautat husa Ringke Fusion pentru Samsung Galaxy S76 si am gasit mai multe modele.

Husa de protectie Ringke Fusion pentru Samsung Galaxy S7 este cea mai buna protectie deoarece spatele husei este fabricat din policarbonat dur si perfect transparent, tratat special cu un strat de coating anti-zgariere. Husa tratata anti-static pentru a nu permite prafului sa adere. Transparenta husei face designul telefonului perfect vizibil, fara sa-i altereze aspectul special.

In plus, este prevazuta cu marginile putin inaltate, de asemenea in zona camerei husa este putin mai inalta pentru a preveni eventualul contact al display-ului sau al camerei foto cu suprafetele pe care telefonul este asezat. In acest fel sunt evitate eventualele zgarieturi ce pot aparea.

De asemnea este prevazuta cu protectie contra prafului si impuritatilor ce pot intra in mufele si porturile telefonului. Capacele se potrivesc perfect in momentul in care sunt plasate in porturi.

Cu o cazia sarbatorilor Pascale o sa fac si prietenei male cadou o astfel de husa.