Iar

Preţul benzinei şi motorinei distribuite în staţiile grupului Petrom a crescut începând de joi. Astfel, preţul benzinei a crescut cu 12 bani pe litru, în timp ce preţul motorinei a crescut cu 9 bani pe litru.

La Staţia Petrom Băneasa, aflată pe Şoseaua Bucureşti – Ploieşti, la numărul 2, preţul benzinei la sortimentul B 95 este începând de joi de 5,76 de lei pe litru, în timp ce preţul motorinei a ajuns la 5,91de lei pe litru.

In sectorul 1, la Staţia Floreasca, aflată în şoseaua Pipera la numărul 23A, preţul celui mai căutat sortiment de benzină a crescut, joi, de la 5,65 de lei pe litru, la 5,77 de lei pe litru. Preţul motorinei a crescut şi el de la 5,87 de lei pe litru la 5,95 de lei pe litru.

Sortimentul Euro Diesel 5 a ajuns la 5,97 de lei, Premium Fără Plumb 95 costă 5,79 de lei, iar Top Premium 99+ se vinde cu 6,16 lei.

În luna ianuarie, Petrom a mai scumpit o dată carburanţii, de această dată cu 9 bani pe litru.

Stau si ma intreb poate cineva sai opreasca?

5 thoughts on “Iar

  1. Nu am masina si nici ai mei nu mai au masina, dar la cum cresc preturile la carburant cred ca ar trebui sa ne cumparam cu totii biciclete pentru a iesi mai ieftin.

Comments are closed.