Ideii pierdute le declar nule

Cand ceva nu merge bine se vede.Se vede clar.Un egal chinuit si o umilinta sportiva ca ceea din Olanda sunt cam greu de digerat de consumatorul de fotbal,suporterul impatimit.Deocamdata inca mai suntem in carti cu ajutorul egalului dintre Turcia si Ungaria dar daca se intampla ceva nasol in meciul direct cu Ungaria de acasa am puso.Nu prea imi plac ideeile antrenorului principal al nationalei nea Piti in legatura cu introducerea celui mai bun 11 posibil la ora meciului cu Olanda.

De exemplu de ce nu a fost Mutu titular? Ok sa presupunem ca nu juca bine si la pauza il schimbai.De ce se incapatineaza sa tine in teren jucatori care nu dau randament si orice privitor de fotbal ar fi luat o decizie limpede fara sa fie vreun specialist…

Asteptam si alte ideei mai bune.Stau si ma intreb oare cum era nationala antrenata de Reghecampf.

6 thoughts on “Ideii pierdute le declar nule

  1. Nu știu de ce am presimțirea că meciul cu Ungaria va fi la fel ca și cel cu Olanda 🙂 Degeaba schimbăm adversarii dacă păstrăm antrenorul 🙂

  2. Este pacat, daca era mai inspirat poate am fi scos si in Olanda un egal. Ce-i drept, sunt mult peste noi, la toate capitolele, dar nici nu e imposibil.

  3. Eu nu am inteles de ce a insistat cu B Stancu si G. Grozavu. Dar sa asist la o asemenea umilinta, chiar nu ma asteptam. Chiar daca ajungem la baraj, nu avem echipa de mondiale.

Comments are closed.