Imi place atat de mult pe Linux.

Cea mai recentă versiune Ubuntu este 12.10 (Quantal Quetzal) , lansată în octombrie 2012.De cand folosesc acest sistem de operare pot sa spun ca il apreciez foarte mult.Multumesc lui Bogdan ca ne-a incurajat sa folosim ubuntu pe blogul lui ca si o alternativa excelenta la windows,indiferent de varianta.Cand intram pe windows cea mai arzatoare problema a mea si nu numai era antivirusul.Neavand bani sau nedorind sa cumpar un antivirus bun tot schimbam din cand in cand windows-ul datorit in mod special acestui fapt.Dar va spun ca nu regret trecerea complecta pe Linux.Ba dimpotriva,imi place din ce in ce mai mult.

Ubuntu este un sistem de operare bazat pe Linux[1] pentru computerele personale, servere și netbook-uri. Rudă apropiată a sistemului de operare Debian GNU/Linux, Ubuntu se doreste a fi ușor de instalat si folosit, des actualizat si neîngrădit de restrictii legale. Ubuntu este sponsorizat de Canonical Ltd., o companie privată fondată de antreprenorul sud-african Mark Shuttleworth.

Numele sistemului de operare provine din limba zulusă, unde „ubuntu” este o ideologie ce poate fi definită pe scurt drept „credinta într-o legatură universală ce unește întreaga omenire”. Sloganul adoptat, „Linux pentru fiinte umane” încorporează unul din scopurile declarate ale proiectului, acela de a face din Linux un sistem de operare popular și ușor de folosit.

Asadar daca doriti puteti incerca si nu cred ca o sa regretati.

P.S.O mica modificare la tema actuala un sistem de taburi php si jquery putin mai jos.

6 thoughts on “Imi place atat de mult pe Linux.

  1. Si eu raman la windows deocamdata pana reusesc sa aflu cum mama masi ma pot juca World Of Tanks si ETS 2 pe linux. 🙂 Stiu ca exista un modulator dar nu am gasit nimic concret. Un exemplu am gasit aici dar nu sunt destul de sigur http://www.youtube.com/watch?v=c2HGxYcxHgk , anyway … Pana nu ma pot juca aceste 2 jocuri,si sa rulez yahoo messenger macar o versiune mai noua decat 1.0.4 si bineinteles alte chestii .exe nu renunt la windows 🙂

  2. Ubuntu chiar nu-mi mai place. Consuma tot mai multe resurse pentru nimic…inainte era mult, mult mai interesant. Acum alte distributii sunt mai ok…vezi linux mint.:)

Comments are closed.