Implinirea Biblie

”Un neam se va scula impotriva altui neam, si o imparatie impotriva altei imparatii; si, pe alocuri, vor fi cutremure de pamant, foamete si ciume.” Asta ne spune Fiul lui Dumnezeu Isus Hristos in Matei 24:7 acum mai bine de 2000 si ceva de ani. Cuvantului Lui Dumnezeu se implineste in fiecare zi cuvant cu cuvant pana la revenirea Lui pe slava cerului.

Un neam impotriva altui neam- A se observa primul si al doilea razboi mondial plus conflictele care au urmat dea lungul anilor.

Războiul din Vietnam a avut loc între 1959 şi 30 aprilie 1975. Războiul a fost purtat între Republica Democrată Vietnam (Vietnamul de Nord), sprijinită de China şi Uniunea Sovietică, şi Republica Vietnam (Vietnamul de Sud), sprijinită de Statele Unite. Conflictul s-a încheiat cu înfrângerea Vietnamului de Sud şi unificarea ţării sub conducere comunistă. Trupele americane s-au retras din Vietnam, războiul fiind considerat unul dintre marile eşecuri ale politicii externe americane.

La 2 august 1990, sub pretextul că deţine drepturi istorice asupra Kuweitului, Irakul, condus de Saddam Husein, a invadat acest emirat şi l-a anexat. O.N.U a condamnat agresiunea şi a instituit un embargo commercial împotriva Irakului şi, faţă de refuzul Bagdadului de a-şi retrage trupele, a declanşat la 3 ianuarie 1991, o operaţiune militară (Operaţiunea „Furtună în deşert„), grosul forţelor aeriene fiind asigurat de SUA. În urma acestei acţiuni, Kuweitul a fost eliberat (27 februarie), dar Irakul a rămas sub un regim de sancţiuni şi de control al O.N.U, existând indicii că autorităţile de la Bagdad fabrică în secret arme bacteriologice şi chimice. Refuzul guvernului irakian de a coopera cu echipele de control a determinat acţiunea de pedepsire americano-engleză (bombardamentele aeriene), din decembrie 1998 (Operaţiunea „Vulpea deşertului„).

”pe alocuri, vor fi cutremure de pamant, foamete si ciume”

Foarte multe cutremure au avut loc in secolul 20 si deja il stim pe cel mai curent din Japonia.

Iata cateva dintre ele:

Cutremurul din 1977 (Cutremurul din ’77) a fost un puternic cutremur care s-a produs la ora 21:22 în data de 4 martie 1977, cu efecte devastatoare asupra României. A avut o magnitudine de 7,2 grade[1] pe Scara Richter şi a făcut în timp de circa 56 de secunde (55 conform altor surse[2]), 1.570 (1578 conform altor surse[3]) de victime, din care 1.391 (1424 conform altor surse[4]) numai în Bucureşti.[5] La nivelul întregii ţări au fost circa 11.300 de răniţi şi aproximativ 35.000 de locuinţe s-au prăbuşit. Majoritatea pagubelor materiale s-au concentrat la Bucureşti unde peste 33 de clădiri şi blocuri mari s-au prăbuşit.

Cutremurul a afectat de asemenea si Bulgaria. În orasul Sviştov, trei blocuri de locuinte au fost distruse şi peste 100 de oameni au fost ucişi.

Epicentrul cutremurului a fost localizat în zona Vrancea, cea mai activă zonă seismică din ţară, la o adâncime de circa 100 km. Unda de şoc s-a simţit aproape în toţi Balcanii.

Cutremurul din San Francisco din 1906 a fost un cutremur de mare intensitate, a cărui undă de şoc a avut epicentrul în Oceanul Pacific, în apropierea oraşului San Francisco şi care a reverberat pe întreaga coastă marină a Californiei de Nord. Epicentrul a fost atins, respectiv cutremurul a fost declanşat la orele 05:12 dimineaţa, în ziua de miercuri 18 aprilie 1906.

Estimarea cea mai acceptată astăzi a intensităţii cutremurului îl situează ca magnitudine la valorea de (Mw) 7,9.[1] Oricum, de-a lungul timpului, diferite alte valori au fost propuse, pornind de la valoarea 7,7 şi mergând până la 8,25.

Cutremurul din Tōhoku din 11 martie 2011 a fost un seism de magnitudine 9,0 MW cu epicentrul în regiunea Tohoku din oceanul Pacific, în apropierea oraşului japonez Sendai, aflat pe coasta de est a Japoniei. Cutremurul s-a soldat cu valuri tsunami de până la zece metri în înălţime.[4] Pe scara de intensitate seismică a Agenţiei Meteorologice a Japoniei (care nu măsoară energia declanşată de cutremur la epicentru, ci intensitatea mişcărilor tectonice într-un anumit loc) seismul a măsurat la cota de 7 (valoarea maximă a acestei scări) în anumite zone ale prefecturii Miyagi.

Cititi in Biblie daca vreti sa aflati viitorul.Am sa mai va tin la curent cu tot ce scrie in biblie si voi mai face astfel de articole cat se poate de adevarate.

 

 

7 thoughts on “Implinirea Biblie

  1. „Toata Scriptura este insuflata de Dumnezeu si de folos ca sa invete, sa mustre, sa indrepte, sa dea intelepciune in neprihanire, pentruca omul lui Dumnezeu sa fie desavarsit si cu totul destoinic pentru orice lucrare buna.”

    2 Timotei 3:16,17

  2. care noi oamenii? faci o confuzie Tudor.Omul nu are nici o putere in fata Dumnezeului Viu si adevarat.Tot ce este scris in apocalipsa se va implini exact si precis.

  3. Interesanta incursiune istorica. Foarte adevarat si chiar ma sprerie faptul ca, ceea ce a fost in Japonia, este o nimica toata fata de ceea ce va fi.
    Stiu ca Noul Testament a prezis viitorul. Problema insa era ca s-a notat fiecare eveniment in Biblie in forma de anagrama. Dificil pentru cei implicati si interesati sa dezvakuie misterul, in a-i da de cap.

Comments are closed.