In drum spre farmacie

Cand m-am intors de la munca astazi am dat un pic pe la farmacie.Asa imi trebuie daca ieri de dimineata cand am plecat spre munca umblam cu capul descoperit pe la 6 era racoare ca sa nu zic frig.Intru in farmacie in fata erau 2 persoane,pleaca prima persoana si mai ramane una umbla in portofel si se uita imediat in spate putin speriat si indoielnic de parca il urmaream sa-i iau banii.Mia aruncat o privire asa de ‘stai la distanta sunt cu ochii pe tine’.Nu inteleg,eram imbracat decent si doar vroiam sa iau niste paracetamol sinus nu umblam dupa portofele.Am senzatia ca oameni sau prins de figura ca traim intr-o tara in care se fura cam orice si sunt mult mai atenti cu cei din jurul lor si mult mai precauti.Dupa ce ca nu prea mai are omul bani cei care mai sunt trebuiesc paziti cu o foarte mare atentie.

4 thoughts on “In drum spre farmacie

  1. mie era sa imi fure un tigan telu din buzunar in autobuz.. noroc ca l-am vazut si l-am atentionat ca nu a fost frumos din partea lui si l-am rugat frumos sa nu se mai repete, dupa care l-am capacit si i-am carat pumni pana a venit garcea

  2. E trist sincer….eu cand lucru pe noapte uneori merg sa-mi cumpar cate ceva seara sau dimineata, asa se uita vanzatoarea la mine de parca tocmai am venit sa o jefuiesc…nu is nici imbracat ca un vagabond, nu is nici urat, dar se pare ca tara asta e cuprinsa incet de un sentiment de paranoia….e timpul sa o luam spre codrii :))

Comments are closed.