Fără categorie

In fiecare secunda, se vand 10 licente Windows 7

Dupa esecul pe care l-au inregistrat cu Vista, iata ca de data acesta cei de la Microsoft nu s-au dezis si au dat lovitura cu Windows 7.

In sprijinul afirmatiei ne vin cifrele, care sunt mai mult decat convingatoare: conform unui raport lansat saptamana trecuta, Microsoft vinde 10 licente Windows 7 pe secunda.
Conform reprezentantilor companiei, pana acum compania a vandut cele 175 de milioane de exemplare in timp record, ceea ce inseamna ca 15% din PC-urile din toata lumea folosesc Windows 7Asadar, conform acestor cifre, in intervalul 23 Iunie – 21 iulie, compania a vandut 25 de milioane de licente, adica nu mai putin de 9,97 de copii Windows 7 pe secunda. sursa

Personal i-mi place mult de tot windows 7 si pot sa spun ca este foarte bun.Am incercat sa-l instalez la mine pe pc  a mers numai ca atunci cand am vrut sa instalez driverul de la modemul de internet nu a mers si din pacate am renuntat si am reinstalat xp.Acum odata cu venirea modemului nou de la romtelecom cand o sa am ocazia o sa instalez sa vedem cum se misca…un produs de un real succes..

4 Comments

 • andreiw

  Eu am renuntat la Microshit si am trecut temeinic pe Ubuntu. Am tot ce imi doresc pe el, este adevarat ca nu am jocuri dar pentru asta exista x-box. Sunt satul de crashurile windowsului..care sunt cam la fel de ciudate indiferent de versiunea softului.

  Reply
 • bibabum

  si eu tot win 7 am, de vreun an asa de cand a aparut… merge beton laptopu si nu l-am formatat deloc pana acum

  Reply
 • Roxanel

  Eu nu am incercat nici vista nici 7, dar am vazut la unii Vista si mi-a placut cum arata si cum merge, iar pe 7 l-am vazut asa din reclame si chiar mi-a placut. As fi vrut sa le incerc si eu dar la ce pc am… pff, cand oi avea unu’ mai bun sau poate da Domnu’ si capat si eu un laptop. 🙂

  Reply
 • Pato Basil

  eu stiam ca W7 e moca adica free !

  Reply

Leave a Reply