Credinta

In numele mortului

Astazi  fiind sambata de dimineata am duso pe mama la biserica cea de cult ortodox.Pregatire de coliva,orez cu lapte,cozonac plus alte chesti de mancare.Cheltuiala,alergatura toate pentru morti si in numele mortului.Se imparte coliva cu ceva mancare se da in numele mortului x sau y sti voi care e povestea.Am stat si mam  gandit pentru ce atata oboseala si alergatura in numele mortilor? pentru ce care este motivul? Doar de dragul de a face schimb de mancare cu vecinul de langa casa.Ia tu mancarea mea si dao tu pe a ta.Asta nu e credinta chestia asta cu pomana si mancarea carese imparte.Vrei sa faci un lucru bun da o farfurie de mancare in numele Domnului fara sa accepti ceva in schimb si Domnul i-ti va rasplati acest lucru…Nu sa faci schimb de manacare cu vecini sau rudele tale si atat.Adevarati inchinatori la Dumnezeu nu fac asa ceva si nici nu vor face asa ceva.Lui dumnezeu nu-I place asa ceva si nu asa arati ca esti credincos.Personal va spun ca nu dau de pomana si nu ma intereseaza deloc asa ceva.In biblie scrie sa nu facem asa ceva,dar cine sa citeasca si sa respecte ce spune Dumnezeu.Cautai-L pe Dumnezeu si terminati cu prostile.

.

6 Comments

 • Copilu de Lego

  Si mie mi se pare o porcarie asa cu schimbul de mancare, dar daca asa scrie la carete nu avem ce face.

  Reply
 • admin

  ceea ce se intampla in biserica ortodoxa in legatura cu pomana nu este scris in biblie sa faci si nu te obliga Dumnezeu ci oameni tin la traditile stramosesti si atat…praf.

  Reply
 • Pato Basil

  Dumnezeu sa ii ierte!
  Ps- ce parere ai de schimbare?

  Reply
 • Gramaticaaa

  Salut! Am o rugăminte pentru tine: când înveţi sa scrii corect româneşte revino pe blog si continuă-l. 99% din cratime la cuvintele care cer aşa ceva le pui aiurea!
  Multe alte greşeli: „am duso” e de fapt „am dus-o”; „chesti” e de fapt „chestii”. Se lasă spaţiu între punct şi următoarea propoziţie!
  „mam gandit” e de fapt „m-am gândit” ; „prostile” e de fapt „prostiile”.
  Nu te cunosc şi nici nu doresc, sunt interesat doar de scrierea corectă în limba română. Continuând aşa mai mult te faci de râs!
  Spor.

  Reply
 • vlad

  ai dat de pomana :>

  Reply
 • val33ntyn

  Amin!!!:))

  Reply

Leave a Reply