Reportaj

Inainte si dupa

Situatia in care ne aflam nu e una deloc una roz,ba chiar neagra din mai multe puncte de vedere.Faptul ca multi care au trait la tinerete in comunism ajunsi azi la pensie sa regrete aceea perioada e de inteles.Cum traiau pensioanari atunci si cum traiesc acum.Faptul ca avem pe dreptate senzatia ca nu ne este bine economic vorbind e adevarat,din pacate.Sunt condusi asa cum se poate dupa ureche si am ajuns la fundul sacului.Cel putin pot sa spun ca erau locuri de munca pentru toata lumea,acum cauta si greu gasesti…pacat.Daca intrebi lumea pe strada vor spune ca aveam de mancare,un loc unde sa se odihneasca si  bani la cec.Au dreptate cu un salriu traiai in familie si unul il punei la cec.Pe cand azi…un studiu interesant aici.

.

8 Comments

 • Madalina Raducanu

  sunt zile urate azi… poate au fost si atunci … eu abia astept sa scap de Romania…sincer…imi este frica sa mai stau aici…nu de oameni cat de ceea ce face banul din om in genere’

  Reply
 • Roxanel

  Nu am trait vremurile trecute asa ca nu pot sa ma pronunt, iar in vremurile astea sunt inca un copil si eu nu simt prea multe, ci mai degraba parintii mei, eu mai indirect asa… oricum situatia e foarte urata…

  Reply
 • andreiw

  @ Madalina, banul schimba omul oriunde pe planeta asta, din pacate.
  Lumea spune ca traia mai bine, aducand multe argumente valide. Capitalismul trebuia sa faca viata mai buna, dar uitandu-ma la ce se intampla in jurul meu vad ca este exact pe dos..

  Reply
 • Tudor

  Daca o ducem mai prost din toate punctele de vedere ca pe vremea lui Ceausescu, ma intreb ce soarta va avea Basescu …

  Reply
 • bibabum

  niciodata nu a fost roz in romania

  Reply
 • Mitzocul

  Salut, ma retreci in blogroll? Am fost apsent luna August si m-au scos mai multi :D. Am revenit de la 0 din 1 Septembrie, eu te-am pastrat in Blogroll. Am PR 1, sper sa cresc cat mai repede la 2.

  nume: Mitzocul Blog
  link: http://mitzocul.info

  ~ numai bine!

  Reply
 • Madalina Raducanu

  Andrew am trecut printr-o experinta cam urata dar de care nu ma plang…dar pot sa zic ca la noi e foame de bani nu la nivel mare ci la nivel mic…omul e capabil pentru o pizza sau 10 ron sa incalce reguli…sa omaoare alti oameni…caci la disperare apare lipsa ratiunii…s personal dau vina pe sistemul de azi.

  Reply
 • pisica

  e bine că n-ai trăit comunismul… nu e nimic de regretat, nici măcar faptul că se găseau locuri de muncă. doar astea se găseau de fapt.

  Reply

Leave a Reply