Comunicate de presa

Inchirieri autocare-servicii de exceptie la standarde europene!

Lukadi Transport este alaturi de dumenavoastra oricand va doriti sa parcurgeti un anumit traseu impreuna cu noi. Noi va stam la dispozitie cu oferta de inchirieri autocare, ce se pliaza perfect necesitatilor clientilor nostri. Toti cei care au beneficiat de serviciile noastre de calitate superioara de-a lungul timpului au fost satisfacuti de felul in care au fost tratati de catre personalul nostru si de atmosfera calatoriei in sine. Daca pe parcursul drumului aveti orice nemultumire trebuie doar sa apelati la soferii care va insotesc si acestia vor gasi numaidecat solutia ideala pentru a rezolva problema cat mai repede cu putinta.

Autocarele noastre sunt echipate modern cu lumini de veghe personalizate, sisteme audio-video, minifrigider si toaleta. Atunci cand clientii nostri sunt multumiti de calitatea serviciilor oferite, si noi ca firma avem satisfactia ca am reusit sa ducem la bun sfarsit inca un proiect bine pus la punct.

Inchirieri autocare– de la firma de transport cu renume

Lukadi Transport a reusit de-a lungul timpului sa multumeasca mii si mii de pasageri care au calatorit cu noi. Oferta noastra de inchirieri autocare va sta la dispozitie daca va aflati in situatia de a reuni un grup de oameni pentru a participa la un anumit eveniment din viata dumneavoastra. Acest serviciu va scoate din impas si este ideal pentru nunti, botezuri, aniversari sau alte petreceri care au un rol important pentru toti participantii.

Nu ezitati sa ne contactati si sa cereti oferta personalizata care sa se potriveasca perfect cerintelor dumneavoastra. Specificati doar numarul de pasageri disponibili, destinatia unde trebuie sa ajungeti si ora la care trebuie sa fiti in locatia respectiva iar de restul ne ocupam noi. Impreuna cu ceilalti membrii ai grupului stabilim de bun acord traseul cel mai potrivit de parcurs pentru a putea admira imprejurimile si face fotografii memorabile dar si pentru a parcurge un drum cat mai bun si sigur. Noi ne dorim siguranta maxima a clientilor nostri, de aceea respectam normelor de circulatie cu strictete si circulam cu maxima prudenta.

Inchirieri autocare– preturi imbatabile

Pentru a eficientiza transportul de persoane noi va punem la dispozitie serviciul de inchirieri autocare, care faciliteaza deplasarea unui numar mare de persoane spre o locatie prestabilita. Lukadi Transport este firma care valorifica la maxim serviciile oferite si dispune de soferi rabdatori si respectuosi care pot face fata cu brio oricarei probleme ce ar putea aparea pe drum. Autocarele noastre functioneaza la cote maxime si sunt verificate cu atentie inainte de parcurgerea fiecarui traseu. De asemenea, sunt curatate si igienizate corespunzator pentru a oferi un spatiu curat si primitor de fiecare daca cand pornim la drum, cu un alt grup.

Daca pe parcursul traseului respectiv apare din senin, o problema mecanica, nu va faceti griji. Soferii nostri stiu cu exactitate ce au de facut in asemenea momente, si vor remedia problema in cel mai scurt timp. Punctualitatea, seriozitatea si profesionalismul de care da dovada personalul cu care lucram sunt definitorii in activitatea de transport. Modalitatea in care stabilim ruta cea mai potrivita de parcurs, felul cum ne abordam clientii de fiecare data si respectarea deciziilor coordonatorilor sunt reprezentative pentru firma noastra si ne aduc aprecierea celor care aleg sa calatoreasca cu noi..

No Comments Found

Leave a Reply