Tehnologie

Inchirieri masini Bucuresti si Otopeni | Inchiriaza masina cu sofer

Desi numarul masinilor si astfel si al posesorilor de masini aproape ca s-a dublat in ultimii 10 ani, inca exista persoane care nu detin o masina si nici macar permis de conducere. Acestia se bazeaza astfel pe alte mijloace de transport precum trenuri, autobuze sau taxiuri. Exista insa anumite situatii in care o masina personala este cea mai buna solutie.

De ceva ani a aparut si la noi in tara conceput de inchirieri auto, un serviciu prin care orice sofer poate inchiria o masina pentru o anumita perioada de timp in schimbul unei sume de bani. Exista numeroase motive pentru care oamenii aleg acest tip de serviciu in loc de altele, avand in mare parte doar avantaje.

Cele mai multe astfel de firme sunt fara indoiala in Bucuresti, fiind atat capitala cat si cel mai mare oras al tarii. Aici ii intalnim si pe cei de la Premier Rent-a Car, o agentie de inchirieri masini Bucuresti si Otopeni | Inchiriaza masina cu sofer care le pune la dispozitie clientilor o flota de masini moderne, performante si potrivite pentru orice nevoie a lor, in ceea ce priveste transportul.

Exista intr-adevar multe variante alternative pentru transport, atat in oras cat si in afara acestuia, insa niciunul nu se compara cu o masina pe care o avem la dispozitia noastra oricand, mai ales atunci cand costul final este unul foarte accesibil, luand in calcul toate beneficiile de care dispunem.

In cazul anumitor agentii de inchirieri auto pur si simplu semnam contractul de inchiriere si plecam cu masina acolo unde avem treaba. Nu si la Premier, unde dispunem de mult mai multe posibilitati. In primul rand, putem alege de unde sa preluam masina, avand la dispozitie doua locatii, Bucuresti sau Aeroportul Otopeni, acestea fiind de asemenea si locatiile la care o putem preda.

Alegerea unei masini este cu atat mai simpla datorita faptului ca avem parte si de discount daca facem rezervare telefonica sau plata cash la unul dintre sediile lor. Avem parte de asistenbta rutiera oricand, pe perioada de inchiriere a masinii si nu avem nicio limita de kilometri. Astfel, putem merge oriunde vrem, cat timp vrem.

Pe cat de importante sunt preturile si confortul masinii, mult mai importanta este siguranta pe care aceasta ne-o ofera. La Premier avem astfel siguranta ca orice masina am alege, aceasta are toate actele si controlalele necesare la zi si este cat se poate de sigura. Totodata, fiecare masina este verificata perioadic astfel incat eventualele probleme tehnice sa fie rezolvate. Ar fi destul de jenant si in acelasi timp stresant ca dupa nici cateva ore dupa ce am inchiriat masina sa ne trezim ca avem probleme cu ea.

Si eu am apelat de cateva ori pana acum la astfel de servicii, in mai multe orase din tara, datorita posibilitatilor pe care mi le ofera, in primul rand ca pot merge acolo unde vreau atunci cand vreau. Fiind o „pasare de noapte”, imi este destul de greu sa gasesc mijloace de transport in comun la ora tarzii si chiar si taxiuri.

Aceasta alternativa este cea mai buna atunci cand avem nevoie de o masina mai rar, nu zi de zi sau saptamanal. Astfel, pe termen lung ajungem la cheltuieli mult mai mici asta pentru ca nu este nevoie sa ne mai preocupam de reparatii si alte aspecte, reinnoirea actelor necesare si realizarea controalelor ITP, RAR si altele asemanatoare. Este insa ok si daca locuim intr-un oras in care exista o astfel de agentie si avem nevoie de o masina ceva mai des. Chiar si inchirierea uneia pentru mai multe zile, dar sa zicem doar pentru cateva ore pe zi rezulta tot intr-un cost mai mic.

Datorita faptului ca Premier Rent-a Car are unul dintre sedii chiar langa aeroportul Otopeni este mult mai simplu sa inchiriem o masina atunci cand venim din afara si avem nevoie de un mijloc de transport rapid si sigur. Stim cu totii ce preturi pot percepe unii taximetristi in aceste zone, lucru care ne poate descuraja destul de mult. In schimb, putem face o comanda inainte de a ajunge in tara cu avionul iar masina dorita ne poate astepta chiar la aeroport.

Nu este nevoie sa va faceti griji nici daca nu cunoasteti orasul Bucuresti. Cei de la Premier ne ofera posibilitatea de a inchiria o masina cu sofer, care sa ne duca in cel mai scurt timp la destinatia dorita. Aceasta optiune este in special preferata de cei care au nevoie si de o masina business pentru intalniri de afaceri sau diverse evenimente importante.

Exista asadar chiar si persoane importante care se bazeaza pe servicii de inchirieri auto, nu neaparat din cauza preturilor bune dar mai ales datorita beneficiilor, de la confortul si siguranta de top pana la posibilitatea de a avea la dipozitie un sofer personal sau asistenta rutiera pe tot parcursul perioadei de inchiriere.

No Comments Found