Personale

Inchirirea unei masini de lux sau a unei masini cu consum redus?

Printre optiunile dumneavoastra atunci cand inchiriat un automobil, un model de lux si o masina cu consum redus se afla la capetele opuse ale listei. Este greu de imaginat ca un client care este interesat de una dintre cele doua va fi interesat si de cealalta, insa cei ce doresc sa compare toate optiunile trebuie sa ia in considerare toate variantele posibile. Dupa ce ati analizat consturile si beneficiile asociate cu inchirierea ambelor tipuri de masini, puteti decide care dintre acestea este mai potrivita situatiei dumneavoastra.
Costurile: probabil, cel mai important detaliu atunci cand doriti sa inchiriati un automobil este pretul. Masinile cu consum redus se incadreaza de obicei in clasa economica, dar unele firme rent a car au o oferta speciala pentru masinile hibrid. In orice caz, acest tip de masina va fi mai ieftin decat un model de lux.
Consumul: asa cum sugereaza si numele, un vehicul cu consum redus va avea nevoie de mai putin combustibil. Daca trebuie sa parcurgeti un drum lun, in mod natural veti opta pentru o masina economica. Pe de alta parte, daca doriti o masina pentru a petrece seara in oras si nu veti conduce prea mult, puteti opta pentru inchirieri auto. de lux. Oricare va fi decizia dumneavostra, o masina din clasa economica va necesita o suma mai mica pentru combustibil.
Siguranta: masinile de lux sunt mai ferme decat celelalte modele. Acest lucru este legat de greutatea masinii. Masinile din clasa economica au un consum redus intrucat sunt mai usoare. Insa, in cazul unui accident, modelele de lux sunt mai sigure intrucat au mai multi parametri de siguranta inclusi in design.
Asigurarea: daca inchiriati o masina de lux, veti dori cu siguranta sa achizitionati si dispensa zilnica in caz de daune, in plus fata de asigurarea obisnuita. Nu numai ca nu veti dori sa aveti o factura enorma in caz de accident, dar in caz de furt dumneavoasra veti fi raspunzator. Daca inchiriati un automobil de lux, este un pret mic pe care trebuie sa il platiti. Masinile mai ieftine nu atrag atat de multa atentie, iar asigurarea va va proteja de raspundere financiara in caz de un accident nefericit.
Accesorii: aproape toate masinile sunt echipate cu suport pentru pahar, radio si geamuri electrice. Insa, masinile de lux sunt echipate in plus cu GPS intern, CD player, faruri cu halogen, si cel mai probabil, scaune de piele, care va vor oferi un nivel ridicat de confort..

1 Comment

  • Matei Irinel

    Optez pentru o masina economica daca stiu ca o folosesc doar eu sau daca sunt in preajma unei domnisoare mereu voi opta pentru ceva de lux 😀

    Reply

Leave a Reply