Inconstienta pura

Ca si in alte locuri din acest oras frumos de altfel daca nu ar fi plin de caini numit Bucuresti nu conteaza ca de exemplu teai putea trezi la spital asta daca te mai trezesti can te risti pentru ca te grabesti.Nu este singurul loc periculos din Bucuresti este doar unul dintre multe altele.Oamenii nostrii trec fara nici un fel de problema atunci cand nu vin masinile in viteza.Inconstienta in forma pura.Mentionez ca exista un pasaj pietonal foarte frumos amenajat de primarie la 40-50 de metri in urma,dar cine sa il folosesca atunci cand te grabesti.Oamenii pur si simplu trec de pe marginea statie R.A.T.B. de tramvai direct prin fata la masini.

8 thoughts on “Inconstienta pura

  1. Da, inca de cate ori mi s-a intamplat…Ce le poti face? merita o amenda cat ei de mare ca ne pun in pericol si pe noi .

  2. Ce poti sa le faci ? 🙂 Probabil si tu ai face lafel in momente in care CHIAR te grabesti . . .Asa a fost, asa este, si asa va fi pana cand da masina peste tine si te vei duce in vizita la ingerasi 😛 :))

  3. Nu zic ca nu te mai grabesti cateodata dar nici chiar asa. Sa iti risti viata pentru ce? Ca scutesti 1 minut cat ti-ar lua sa mergi la o trecere? Nu se merita, oricat de atent esti se mai intampla sa apara cate un disperat si sa te loveasca.

  4. Salutare tuturor Revin ca de obicei cu o noua problema un zgomot localizat undeva pe puntea fata.Acum aproximativ 1 luna si jumatate am observat un nou sunet strain era diferit de cele care se aud de obicei cand treceam prin gropi denivelari uneori se auzea un cloncanit clanc – un sunet gol nu stiu daca reusesc sa descriu cel mai bine care parea ca vine de la ceva care nu este strans bine si are putin joc.Am fost la mecanic – bucsaraie ok.- tinuta de drum ok.- nu are nimic masina.Buunnnn… Revin cu un nou indiciu Cand ma joc cu volanul pe loc putin tras stanga sau dreapta – miscare scurta se aude similar ca atunci cand trec prin gropi sau denivelari. Totusi probleme pe partea asta nu am masina merge drept nu trage drepata sau stanga directia e liniara si nu are puncte moarte raspunde impecabil cand trec prin gropi sau denivelari nu imi fuge volanul din mana mai mult ca deobicei directia mai comunicativa am inteles ca este o trasatura a modelului nu are puncte blocante.Logica mea spune ca daca ar fi o astfel de problema ar trebui sa simt ceva pe partea de directie..

Comments are closed.