Infintarea unei firme, intre vis si realitate

Din punctul meu de vedere mentalitatea noastra s-a schimbat radical in ultimii 15-20 ani. Incet dar sigur incepem sa intelegem ce inseamna cu adevarat cuvantul capitalism. Si nu doar ca incepem sa intelegem ce inseamna acest concept ci il punem si in practica. Din acest motiv in ultima perioada au aparut din ce in ce mai multe firme. Si nu doar ca au aparut ci o parte din acestea au si succes. Care este secretul care sta la baza succesului respectivelor firme nu reprezinta tema acestui articol.

Ceea ce eu doresc prin intermediul acestui articol e sa prezint care sunt etapele pe care o persoana trebuie sa le parcurga pentru infiintare firma. Si cand zic etape parcurse nu ma refer la cele ce tin de birocratie ci la etapele mentale pe care o persoana trebuie sa la parcurga. De foarte multe ori un vis nu se concretizeaza deoarece persoana care l-a avut nu reuseste sa treaca peste anumite bariere psihologice.

  1. Pentru a reusi un lucru trebuie sa iti propui un tel in care sa crezi 100%. Doar in acest fel vei putea sa iti indeplinesti visul;
  2. Increderea in fortele proprii reprezinta o alta bariera peste care trebuie sa treci. Degeaba iti propui un anumit obiectiv daca nu ai incredere deplina in propriile tale forte;
  3. In momentul in care ti-ai stabilit obiectivul pe care doresti sa il atingi si crezi cu tarie ca esti capabil sa il atingi e timpul sa treci la fapte. Ce inseamna acest lucru?  Inseamna ca e timpul ca visul tau sa devina realitate, iar firma mult visata sa se infinteze.