Comunicate de presa

Inlocuire si schimbare tablou electric- interventie reusita si siguranta deplina

Oricand va planificati extinderea interiorului casei sau apartamentului trebuie sa constientizati faptul ca aveti nevoie si de inlocuire si schimbare tablou electric. Din moment ce vreti sa adaugati aparatura noua cum ar fi: aer conditionat, masina de spalat si uscat rufe, cada hidromasaj, plita electrica, este absolut normal sa faceti acest lucru, deoarece in caz contrar tabloul vechi o sa fie suprasolicitat.

Iar daca imobilul unde locuiti este foarte vechi trebuie sa luati in calcul si inlocuirea intregii instalatii electrice, pentru a fi siguri ca acesta functioneaza in parametrii normali. In plus va ajuta sa evitati eventualele pericole de incendiu provocate de o rezistenta de izolatie necorespunzatoare a cablurilor sau conductoarelor electrice existente.

Asadar, daca observati ca ceva functioneaza impropriu la tabloul electric si constati intreruperi de energie, cel mai sigur este ca aveti nevoie de schimbarea acestuia. Simtiti-va liberi sa colaborati cu profesionistii de la Electrocoserv, pentru ca noi ne aflam la distanta de doar un telefon fata de dumneavoastra. Doar un personal autorizat poate face fata cu succes chiar si celor mai complexe lucrari si va garanteaza reusita sigura.

De asemenea, noi analizam cu atentie tabloul electric si il montam cu mare precizie si indemanare. Tabloul electric are un rol extrem de important deoarece prin acesta se face de fapt trecerea curentului electric pana la sursa.  Situat de obicei, aproape de intrarea in locuinta, langa contorul electric, acest aparat protejeaza circuitul electric prin intermediul sigurantelor sau intrerupatoarelor aferente. In caz de scurtcircuit veti observa ca se va intrerupe in mod automat furnizarea energiei electrice de la tablou.

Inlocuire si schimbare tablou electric- serviciu eficent

Oricand observati ca ceva nu functioneaza in regula, optati pentru serviciul de inlocuire si schimbare tablou electric si nu veti regreta. Echipa Electrocoserv va sta la dispozitie cu un personal autorizat ANRE ce poate solutiona cu brio orice problema si se adapteaza cu usurinta cerintelor dumneavoastra.

Nu va lasati tentati de asa zisii electricieni care se ofera sa realizeze activitatea de inlocuire a tabloului la preturi reduse, deoarece acest lucru atrage dupa sine multiple probleme.Nu faceti improvizatii pe cont propriu folosind bucati de sarma in loc de o siguranta noua, deoarece aceasta siguranta are un rol extrem de important si anume de a proteja aparatura electrica din casa de variatiile de tensiune care pot aparea.

Inlocuire si schimbare tablou electric- nimic ma simplu

Iar daca vreti sa va instalati un tablou modernizat cu atat mai bine, noi suntem cei responsabili pentru operatiunea de inlocuire si schimbare tablou electric vechi cu unul nou, in stare perfecta de functionare. Ganditi-va ca un tablou electric vechi, care face scantei, poate atrage dupa sine chiar un incendiu si, totodata, reprezinta un pericol pentru toate persoanele din acel imobil. Operatia de schimbare a tabloului nu este foarte dificila, dar se recomanda sa fie facuta de catre un electrician profesionist cu vasta experienta in domeniu..

No Comments Found

Leave a Reply