Instigare la cultura

Mai avem timp sa citim? trebuie sa ne facem timp ca nu cumva creierul nostru sa se puna rugina pe el.In acest moment sunt in decurs de a termina o carte spun eu foarte buna care se numeste ”Taie-mi o felie de dragoste”.Este o carte frumoasa,placuta la citit pe care o recomand din toata inima.In afara de biblie mai citesc si altceva pe langa.In acesta lume in viteza vreau sa-mi fac timp pentru citit.Mai putin calculator si mai multa cultura generala nu strica.Ne facem timp pentru atatea si atatea lucruri inutile dar sa citim o carte nu.Totusi sunt si oameni care citesc.Daca vreti sa cititi acesta carte puteti intra aici si sa o comandati online.

Mai am si alte saituri de pe care am mai comandat cand si cand cate o carte pentru a o citi.Voi mai aveti timp sa cititi? daca da ce carti?

Cei care vor sa comenteze pot lasa si un link de unde se pot comanda carti frumoase si bune de citit.Multumesc.


10 thoughts on “Instigare la cultura

  1. E bine sa citim cat mai mult, normal ca mai conteaza si ce citim caci ceea ce citim ne formeaza, cizeleaza, mentalitatea.
    O carte buna merita atentia mai mult decat orice alt lucru din ramura: ‘culturalizare’. din pacate prea putini oameni mai reusesc sa lase tv.-ul sau p.c.-ul pentru o carte.

  2. Eu unul nu am mai citit o carte de foarte mult timp :). Acestea tin de cultura noastra generala, dar se pare ca in ziua de astazi sunt cam negrlijate. Totul depinde de gusturile si de educatia care a primit-o fiecare 😉

Comments are closed.