Insula iepurilor vagabonzi.

Pe străzile Insulei Okunoshima din Japonia pot fi văzuţi sute de iepuri. Turiştii care ajung în acest colţ de lume nu ratează ocazia să-i hrănească.

Insula Okunoshima, din Japonia, este invadată de iepuri. Sute de iepuri pot fi văzuţi pe stăzile din această insulă. Turiştii care ajung acolo nu ratează ocazia să-i hrănească, notează Huffigton Post.

Un filmuleţ realizat ieri, în care apare o tânără care este urmărită de o turmă de iepuri, a devenit viral la doar câteva ore de la postarea lui în mediul online. În acest interval de timp peste 73.000 de persoane au urmărit clipul numai pe YouTube.
Huffigton Post mai scrie că pe Insula Okunoshima s-au adus în timpul celui de-al doilea Război Mondial opt iepuri, care au fost folosiţi drept cobai şi pe care s-a testat efectul gazului muştar, cunoscut şi sub numele de iperiţă, una dintre cele mai puternice otrăvuri folosite în timpul războiului. Potrivit sursei citate, Okunoshima mai este cunoscută şi sub numele de „Insula Iepurelui”, iar turiştii care vin aici adoră să hrănească aceste animale.