Internetul ne afectează creierul.What?

Nici mai mult nici mai putin aflu ca inernetul ne afecteaza creierul.In ce fel si cat de mult se poate citit mai jos.Cam nasoala treaba pentru unii dintre noi,personal tocmai am scazut cosiderabil orele petrecute pe net.1-3 ore pe zi maxim.O sa incerc sa raman undeva la o ora.Nu stiu voi cat stati la calculator pe zi.

Internetul afectează capacitatea creierului, dar şi abilitatea oamenilor de a comunica cu semenii, susţine o cercetătoare din Marea Britanie.

O femeie neurolog susţine că Internetul poate dăuna creierului, afectând modul în care trăiesc şi gândesc oamenii, această problemă fiind ‘la fel de importantă ca schimbarea climatică’. Susan Greenfield este de părere că, deşi tehnologia a adus îmbunătăţiri lumii, chiar şi un IQ mai mare, ceea ce sacrifică oamenii care petrec foarte mult timp pe Internet îşi pierd capacitatea empatică. De asemenea, şi capacitatea de învăţare a oamenilor este diminuată, deoarece motoarele de căutare ne dau orice informaţie cu un singur click.sursa

9 thoughts on “Internetul ne afectează creierul.What?

  1. Bucur sunt oameni care lucreaza doar cu calculatorul 6-8 ore pe zi si nu sunt mai prosti ca altii, asta le este jobul.
    Chestia toata este ca tre sa stii sa folosesti internetul ca de exemplu sa nu stai cu ochii bagati in el…etc. Este adevarat insa ca multa lume a uitat sa se distreze si isi petrece timpul liber langa internet…
    Si crede-ma ca m-am saturat de prostiile cercetatorilor britanici…sunt atatea aberatii pe care le zic incat nu imi vine sa mai vreau sa stiu nimic din ce zic ei…

  2. aici conteaza foarte mult si ce faci la calculator. Normal ca te tampesti daca stai toata ziua pe messenger si descarci porno. Mai sunt si persoane care stau mai mult de 3 ore pe zi dar care chiar fac ceva util cu internetul.

  3. poi o sa ajungem niste animale(dobitoace) … ai mai vazut pe cineva care invata poezii?:)) pe timpuri era frecvent acum le gasesti la tot pasul deci nu mai e nevoie.De ce sa mai acumulam informatie cand o gasim peste tot…suntem prosti sa o facem? (crezi ca nu gandesc asa multi,care nu gandesc)

Comments are closed.