Intrebari si raspunsuri

De multe ori cautam pe net diferite chestii dupa ce am intrebat incolo si incoace pe cei cunoscuti.Exista un sait pe care daca vrei sa aflii ceva important pentru tine de acum o poti face linistit.La cati vizitatori sunt trebuie sa vada cineva intrebarea ta si vei primi raspunsul mult asteptat.Poate i-ti cauti o masina second hand sau vrei sa afli vreo adresa de facebook a vreunei vedete sau artist care i-ti place.Intrebarile si raspunsurile sunt din foarte multe domeni.Iata o mica parte din intrebarile care apar pe site.

Cat costa albirea dintilor si unde sa fac, ce pret?
Cum sa scap de punctele negre de pe fata?
Reduceri la Carrefour la anumite produse, ce oferte?
Magazinele s-au mutat in online, cat de rentabil ?
Top Gear cea mai buna emisiune cu masini ?
Cum sa devii un antreprenor de succes, ce sfaturi?
Cum se face altoirea trandafirilor rosii inalti ?
Domenii pe care sa le cumperi prin paypal la plata.

In meniul saitului putem gasi intreberi recente sau intrebari populare.Personal pot sa va spun ca am facut cont ca sa pot raspunde la intrebari si atunci cand am vreo nelamurire sa pot intreba. Daca aveti vreo intrebare si doriti un raspuns intrati pe Asker.

 

12 thoughts on “Intrebari si raspunsuri

  1. E o mare panarama… nu primesti nici un raspuns… utimele 1000 de intrebari cel putin nu cred ca au vreun raspuns… este unul sau doi useri care pun cate 20-50 de intrebari de fiecare zilnic sa ajunga sa depaseasca 2001 puncte si sa primesca o tastatura si un mouse… dupa aia se duc si ei…

  2. stii care e partea cea mai tare, acuzi ca nu se primesc raspunsuri la intrebari dar nu v-am vazut sa puneti pe acolo raspunsuri, in schimb cand puneam bannere era ok, era frumos site-ul. esti baiat valabil.

  3. Tipul asta de cursa imi placea atunci cand aveam Mazda Miata din NFS Underground..Au mai introdus un tip de cursa numit Canyon Racing care cuprinde 4 tipuri Canyon Race Canyon Drift Canyon Checkpoint si Canyon Duel. In afara de un blocker care chiar ma ajuta blocandu-i pe cei din spatele meu restul erau pe langa. ………..Gen Adventure.Povestea jocului nu v-o zic dar ideea e ca e vorba despre o crima si personajul principal e un inspector care va trebui sa gaseasca criminalul..Grafica buna nu e chiar ultimul racnet dar e buna si nu deranjeaza ochiul.

Comments are closed.