Intrebari vitale

Multi oameni gasesc nepotrivit si indiscret cand sunt intrebati: „Aveti pace cu Dumnezeu? Sunteti pregatit sa-L intalniti?”.Ei nu se supara pentru ca sunt prea politicosi,dar ii lasa pe cel care intreaba sa inteleaga ca nu pretuiesc acest gen de discutie.

Un domnitor,cand a fost odata bolnav,a chemat un medic renumit.Acesta a intrebat imediat de simptomele bolii sale,de apetitul pacientului,despre somn,despre digestie,pe scurt a pus o multime de intrebari.Acest „interogatoriu” nu i-a covenit domnitorului si a spus:”Nu-mi plac intrebarile multe.” Medicul s-a ridicat si s-a indreptat spre usa.Inainte de a parasi camera,s-a intors inca o data spre dormitor si a spus politicos:”Excelenta,daca o sa mai fiti odata bolnav,va recomand sa chemati un veterinar;acela nu pune intrebari pacientilor lui”.

Poate va merge asemanator.Nu doriti intrebari care sa atinga constiinta.Nu suferiti de o boala grava,care se numeste pacat? Lasati-va cercetati de Cuvantul lui Dumnezeu pentru a fi vindecati.Acest Cuvant va pune intrebari care nu va plac.Stati linistiti si raspundeti la aceste intrebari in fata lui Dumnezeu!

2 thoughts on “Intrebari vitale

Comments are closed.