Intretinerea unei masini.

Nu este un lucru usor intretinerea unei masini mai ales cand vine vorba de masini relativ noi care nu au mai mult de 6-7 ani de la data fabricatiei.De multe ori ma gandesc ca e mai buna o masina putin mai veche decat una care evident costa mult mai mult intretinerea ei.Un coleg de munca are o Skoda Octavia si spunea la un moment dat ca i sa ars un senzor la masina care costa in jur de 500 lei,pai mai poti sa compari asa o suma destul de consistenta fata de alte piese de la o masina mai veche la care cu banii respectivi faceai mult mai multe evident.Asadar prin comparatie la salariul pe care il am eu nici nu se pune problema asta daca as fi avut cum sa cumpar o masina la care intretinerea este mult mai scumpa.La fel se intampla si la mine la munca patronul are in jur de 14-15 masini pe care trebuie sa le intretina.Nici nu vreau sa ma gandesc cand incep sa se strice diferite piese la masina si incep reparatiile.In fiecare saptamana sta seful de atelier sa le repare,ba una ba alta.Cand situatia il depaseste trebuie sa apeleze la niste specialisti.Am gasit acest site care are mai multe oferte destul de bune.De aceea cel mai bine este sa nu te complici inutil si sa mergi la sigur..

5 comentarii Adaugă-l pe al tău
 1. Daca stii sigur ce s-a stricat si poti sa cumperi piesa si s-o inlocuiesti tu, n-are sens sa te duci sa dai sute de lei pe manopera / diagnostice, etc.
  Daca nu esti sigur, fuga la mecanic.

  In ultimii ani eu m-am mutat de cateva ori si am ajuns la concluzia ca e bine sa-ti gasesti un mecanic bun in apropiere de casa 🙂

 2. @ Claudiu Intr-adevar e indicat sa gasesti un mecanic aproape de casa, dar cum???
  Eu am avut probleme cu o masina, am dus-o la un service, unde cunosteam pe cineva, si la 60 km a murit. M-am enervat si am duso la alt service, recomandat de un prieten. Masina mergea in 3 pistoane. A icnercat acel mecanic „toate” posibilitatile si dupa ce a vazut ca nu merge mi-a zis ca tre desfacut motorul.
  Am avut noroc ca cineva mi-a zis ca are un mecanic priceput si am zis sa incerc si acolo. Incredibil, nu era nicio problema la motor, doar o fisa bulita la un capat….
  Si uite asa era sa dau o gramada de bani sa-mi desfaca unu chiuloasa cand problema la masian mea era o simpla fisa….
  De atunci nu mai am incredere in niciun mecanic….ce pot schimba, schimb eu si ma rog sa nu ma lase restul….

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *