Invazia Spaniola

In acest moment orasul Bucuresti este ocupat.Ocupat cu treaba,spaniolii vin in valuri la marele meci ce se joaca in seara asta.Numarul mare de avioane care trebuie sa aterizeze pe Henri Coanda au dat peste cap organizarea aeroportului.Cotidianul basc El Correo scrie ca zborurile cu destinatia Bucuresti au fost reprogramate din cauza suprasaturarii aeroportului Otopeni.

Programul a fost schimbat in ultimul moment, asa ca multi suporteri care si-au cumparat bilete la finala de pe National Arena sunt obligati fie sa plece mai devreme decat isi stabilisera, fie sa astepte ore bune in aeroport pentru a se imbarca.

Finala de pe National Arena va pune fata in fata doua echipe impresionante, care valoreaza, in total, pe bursa transferurilor, peste 300 de milioane de euro.Dintre toti, cel mai scump jucator este Radamel Falcao, columbianul transferat vara trecuta de la Porto pentru 40 de milioane de euro.

Atacantul de 26 de ani poate stabili un record in aceasta seara – daca Atletico Madrid castiga finala, Falcao devine singurul jucator care ridica deasupra capului trofeul UEFA Europa League doi ani la rand. Mai mult, columbianul poate iesi inca o data golgheterul competitiei, dupa ce anul trecut a inscris 17 goluri in Europa League pentru FC Porto.

In clasamentul celor mai buni marcatori, Falcao este la egalitate cu Huntelaar, cu cate 10 goluri.Radamel Falcao este principala tinta a celor de la Manchester City si Real Madrid pentru campania de transferuri din vara. Oficialii lui City au anuntat ca sunt dispusi sa plateasca 50 de milioane de euro pentru atacantul lui Atletico.sursa

4 thoughts on “Invazia Spaniola

  1. E genul de invazie care nu supara pe nimeni. Nici chiar pe elevii care azi au capatat liber de la scoala…

Comments are closed.