Invitatii nunta

Invitatiile de nunta sunt vestitorii nuntii voastre, ele va exprima personalitatea si trebuie sa se armonizeze cu stilul nuntii voastre.Va punem la dispozitie modele de invitatii de nunta clasice, elegante , haioase , papirus, vintage sau rustice la care poti adauga fotografia voastra si care le puteti accesoriza cu carduri de confirmare, carduri de masa, plicuri de bani sau meniuri in acelasi stil.Te asteptam sa alegi din catalogul nostru on-line.
Pentru a va alege modelul dorit puteti utliza optiunile de filtrare dupa pret si caracteristici.

Dupa ce v-ati hotarat la un model introduceti numarul de bucati dorit iar apoi apasand butonul de personalizare se va deschide paleta de caractere si culori si casuta de completare a textului din care va puteti alege un text de-al nostru sau puteti sa copiati textul dvs. Dupa ce ati terminat cu partea de personalizare a invitatiei apasati butonul Adauga in cos, apoi va puteti intoarce la alegerea altor produse  sau puteti incepe procedurile de finalizare a comenzii prin apasarea butonului Mergi la casadin cosul de cumparaturi.

Tiparirea invitatiilor costa 0.5 lei/buc indiferent de culoare, text sau numarul de pagini tiparite/bucLivrarea invitatiilor se poate face prin Fan Courier, Posta Romana sau ridicare personala de la magazin.

One thought on “Invitatii nunta

Comments are closed.