Comunicate de presa

Jaluzele de termopan-produse eficiente cu un aspect estetic placut

Dekoflex Glass Design va ofera posibilitatea de a va achizitiona jaluzele in termopan la preturi deosebit de atractive. Astfel, va stam la dispozitie cu o gama vasta de produse destinate decorarii ferestrelor, produse ce ating cel mai inalt nivel calitativ, oferind astfel o durata lunga de intrebuintare în conditii optime de functionare. Produsele noastre inedite nu influenteaza in nici un fel proprietatile sticlei, ci au un efect benefic sporind astfel proprietatile termice ale geamurilor termopan.

Noi va oferim jaluzele in termopan ce pot fi folosite atat la birou, cat si in spatii comerciale, hoteluri, spatii rezidentiale sau alte institutii publice. Va asiguram ca produsele noastre se ridica la cele mai inalte standarde ale calitatii si reprezinta o solutie tehnologica eficienta ce  va asigura reusita de fiecare data. Pentru rezultate deosebit de satisfacatoare nu ezitati sa ne contactati in cel mai scurt timp posibil iar noi va garantam ca veti fi multumiti de investitia facuta.

Acestea ofera o protective excelenta si se remarca printr-un control sporit al luminii fiindca se pot regla cu usurinta lamele din aluminiu, conform nevoilor proprii. In plus, jaluzelele imbunatatesc in mod considerabil aspectul din punct de vedere estetic, fiind potrivite atat pentru  birouri sau hale industriale, cat si pentru locuinte private. Mai mult decat atat cu ajutorul acestor produse atent create se contureaza un aspect modern si profesional, oricarei incaperi. De asemenea, au o stabilitate sporita datorita rezistentei lamelelor din aluminiu si se manevreaza extrem de usor din exterior.

Jaluzele termopan – produse ideale

Alegeti jaluzele in termopan de la firma noastra, nu doar pentru ca arata deosebit de bine, ci pentru ca aveti garantia unor produse rezistente. Fiind pozitionate intre doua straturi de sticla, acestea sunt protejate in permanenta nu se deterioreaza si nu se decoloreaza in timp, astfel va puteti bucura de eficienta lor pentru multi ani.

Suntem specialisti in montarea jaluzelelor orizontale de aluminiu in interiorul panoului de sticla al termopanelor si ne desfasuram activitatea zilnica cu maxima atentie la detalii, deoarece ne dorim sa aducem multumire deplina tuturor clientilor.

Jaluzele termopan– pentru un mediu de lucru excelent

Daca vreti sa beneficiati de intimidate si sa nu fiti deranjati de razele de soare optati pentru jaluzele in termopan de la Dekoflex Glass Design. Manevrarea jaluzelelelor se realizeaza cu ajutorul unui sistem deosebit de eficient si rezistent. Ganditi-va ca de indata ce acestea sunt montate in interiorul geamului termopan, acestea nu mai pot fi afectate de actiunea factorilor externi cum ar fi: praf, umiditate, astfel ca au o durabilitate extreme de mare in timp.

Avand dublu rol, va ofera protectie solara si izolare fonica in acelasi timp, fara a avea nevoie de intretinere. In acest mod, cand aveti nevoie de luminozitate intensa le ridicati in partea de sus a termopanului iar pentru o umbrire optima, le lasati in jos.Le puteti gasi acum intr-o gama variata de culori, modele si dimensiuni, iar instalarea lor se face rapid si eficient astfel ca tot ceea ce trebuie sa faceti este sa accesati site-ul nostru online si sa plasati o comanda in doar cativa pasi.

No Comments Found

Leave a Reply