Personale

Jocurile de strategie, preferatele baietilor

De-a lungul istoriei, multe batalii au fost castigate cu ajutorul strategiei, si nu neaparat prin prisma numarului de ostasi prezenti pe campul de lupta; un exemplu care imi vine in minte ar fi lupta de la Posada, castigata de „ai nostri” gratie inteligentei native cu care a fost inzestrat romanul si a iscusintei, aceste doua calitate conducand la planuri bine gandite, prestabilite si cu o rata de succes care, deseori, atingea perfectiunea. Astazi, strategiile monetare si cele politice par sa indice trendul catre CE ne indreptam. Clasicele jocuri de culise fac parte din strategia oricarui om care doreste sa puna mana pe putere.

In mod analogic, acelasi lucru se intampla si in momentul cand dai play unor jocuri de strategie, prin care incerci sa iti indepartezi oponentul prin diferite cai, lupta dintre orci si oameni fiind un bun exemplu in acest sens. Nici extraterestrii nu ne-au dat pace, va trebui sa faci ceva in acest sens jucandu-te „Singur Printre Alieni”. Patriotismul ti-l poti arata facand parte dintr-o banda de iepuri a carei tel este cel de a proteja steagul poporului din care faci parte. Inregistreaza-ti profilul si treci mintenas la apararea steagului!

Daca esti un admirator al vremurilor demult trecute, poate ca ar trebui sa treci in slujba regelui, creandu-i castele, atragand de partea ta mai multa forta de munca in minerit (deci, mai mult aur!) si dand drumul la construirea unor baraci, pentru ca mai apoi sa avansezi si sa ai ocazia sa fii martorul construirii unor cladiri cu adevarat impresionante. Din aproximativ aceeasi categorie face parte si jocul Sustine Coloniile sau Kingdom Rush. Recomandarea de final ar consta in Bloom Defender, o aplicatie pe marginea careia veti invata mai multe despre natura, in special cum sa o aparati de marele copac verde folosindu-va de secretele sale, ori de cate ori aveti nevoie..

1 Comment

  • Alex

    Cel mai frumos joc de strategie mi s-a parut age of empires 😀 parerea mea

    Reply

Leave a Reply