Kenichi Ebina dance

Toti credeau ca se va face de ras cand a spus ca va prezenta „un fel de dans”. Ce a urmat a strans peste 5 milioane de afisari online…deocamdata.
Kenichi Ebina, un tanar japonez in varsta de 38 de ani, a reusit o performanta uimitoare la „America’s Got Talent”.
Tanarul a venit pe scena „America’s Got Talent” sa prezinte „un fel de dans”. Aceasta replica i-a facut pe toti suspiciosi si nimeni nu se astepta sa vada un talent adevarat. Insa, in momentul in care Kenichi si-a inceput numarul, publicul si juriul au fost profund impresionati.


 

9 thoughts on “Kenichi Ebina dance

    1. uau eveniment a comentat Pato la mine pe blog,sa scriu undeva sa vad cand se va repeta
      :))

      1. se va mai intampla, insa nu sunt prea pasionat „de partea tehnica” a internetului iar tu numai despre asta scrii in general :).

  1. Cu siguranta, la primele auditii de la America’s got talent”, Silhouettes i-a incantat pe toti cei prezenti. Ei au ales sa danseze pe piesa lui Kirk Franklin, “Imagine Me”. Printre formele aratate s-a aflat cuvantul IMAGINE si un copac cu un leagan. Atat Sharon Osbourne, cat si Piers Morgan si Howie Mandel s-au declarat interesati sa vada mai mult din ce pot acesti copii talentati sa faca, motiv pentru care i-au trimis direct in sferturile de finala, fara sa mai treaca prin competia din Las Vegas.

Comments are closed.