Internet

Kitul pentru ambreiaj

Kit ambreiaj este un site destinat pieselor de schimb pentru toate marcile de automobile. Site-ul apartine companiei Plus Auto Parts SRL, care este axat mai ales pe comercializarea de componente ale sistemului de transmisie ale autovehiculelor. Astfel, pe site veti gasi: volante cu masa dubla,volante cu masa simpla, kit ambreiaj Dacia, seturi de reparatie ambreiaj PRO, rulmenti de presiune mecanici, rulmenti de presiune hidraulici, discuri de frictiune, placi de presiune ambreiaj, pompe de ambreiaj, cilindri receptori ambreiaj, cabluri actionare ambreiaj, seturi de suruburi, furci ambreiaj, articulatii planetare, cardane, cruci de cardan, seturi de reparatie articulatii planetare, burdufe, dar si multe alte produse.

Societatea colaboreaza cu importatori de renume, care si-au demonstrat in timp valoarea si care ofera garantie pentru piesele de schimb pe care le distribuie. Dintre acestia amintim: Luk, Sachs , Bosch, Ferodo, Ate, Lemforder, Skf, Trw, Mann, Brembo, Delphi, Valeo, Ruville, Sidem , Qwp, Mahle- Knecht, Hella, Pierburg- Kolbenschmidt- Trw, Continental, Bendix, Mobil, Castrol, Motul si multe alte brand- uri de renume international.

Tot ceea ce aveti de facut este sa intrati pe site si sa folositi filtrele de cautare, pentru a gasi marca de automobil care va intereseaza. De asemenea, filtrele va selecteaza modelul dorit, dar si anul de fabricatie, tipul de combustibil, tipul de motor, si tipul de caroserie, astfel incat sa aveti certitudinea ca veti achizitiona exact piesa de schimb de care aveti nevoie. Fiecare produs este insotit de o descriere completa, de informatii privind producatorul sau importatorul. De asemenea, la unele dintre produse puteti beneficia de reduceri substantiale la manopera de montaj, daca sunteti clienti fideli ai site- ului kitambreaj.ro.

In cazul in care va confruntati cu dificultati sau nu gasiti piesa pe care o cautati, puteti sa contactati telefonic unul dintre consultanti si veti primi astfel informatii complete si corecte.

Totodata, pe site puteti gasi si oferte speciale sau promotii la anumite produse, dar si sfaturi practice si utile, legate de exploatarea sau intretinerea masinii dumneavoastra. Asa cum spuneam, gasiti piese de schimb pentru aproape toate marcile cunoscute: AUDI, BMW, MERCEDES, FORD, OPEL, PEUGEOT, VOLKSWAGEN, HONDA, HYUNDAI, MITSUBISHI, VOLVO, SKODA, DACIA, FIAT, KIA, NISSAN, SEAT, SUZUKI, MAZDA, TOYOTA, dar si pentru marci exclusiviste.

.

No Comments Found

Leave a Reply