La mare de 1 Mai.

Ultima data cand am fost la mare am fost la Costinesti unde pot sa spun ca am gasit un loc foarte bun.Costinesti a evoluat dintr-un mic sat pescăresc (1960) într-o destinație de vară, foarte populară printre cei tineri și în special pentru studenți.

Un hotel și o serie de complexuri cu vile și bungalouri au fost create în timpul erei comuniste, acestea având diferite atât la stil cât și la confort. După 1989, o parte din ele au fost modernizate dar au fost construite, în special în partea de nord a stațiunii, și o serie de alte hoteluri și vile.

În Costinești, turismul a debutat în 1994, o dată cu inaugurarea primei tabere destinate pionierilor. Zece ani mai târziu a fost deschisă tabăra internațională a studenților.Acum la inceput de sezon preturile sunt bune si ai de unde alege pentru o cazare Costinesti.

În partea de nord a plajei, aproape de țărm, se află epava Evangelia, fost vas grecesc eșuat în anii 1960, aceastǎ epavă fiind una din atracțiile Costineștiului.Hoteluri Costinesti si pensiuni pentru orice buzunar.

Viața de noapte este dezvoltată în mare parte în jurul a trei discoteci în aer liber (Discotecile Ring, Tineretului și Vox Maris). Deoarece este frecventată în mare parte de tineri, stațiunea nu doarme niciodată.Sursa: BookingExpert.ro

One thought on “La mare de 1 Mai.

Comments are closed.