Cum a fost anul 2010 pentru mine.

O sa scriu cateva randuri despre cum a fost anul ce sta sa se inchei pentru mine.

Pe o scara de la 1-10  anul 2010 a fost unul de 8.Pot sa spun ca a fost un an bun spre foarte bun din mai multe motive.Din punct de vedere financiar a fost bine nu mi-au lipsit bani din buzunar chit ca stim prea bine in ce vremuri traim.Am fost,sunt si voi fi binecuvantat de Dumnezeu  cu sanatate si putere de munca sa pot sa-mi intretin familia si casa.Nu pot decat sa-I multumesc din toata inima pentru asta.Atunci cand credeam ca nu am bani pac aparea un transport cu masina pentru cineva care avea nevoie si binentels eram platit.Plus alte si alte exemple pe care nu le scriu acum si aici pe blog.

Anul acesta pe data de 5 iunie 2010 s-a nascut a doua fetita a familiei  (Marta-Gabriela) si iar trebuie sa-I multumesc lui Dumnezeu.

Din punct de vedere al credintei unul foarte bun am reusit sa merg la biserica in fiecare Duminica cu mici exceptii din diferite motive.Cine vrea sa fie un crestin practicant poate sa o faca,nu stand acasa cu telecomanda in ana la tv si intrebandu-se de ce ii merge prost.Doamne ajuta-ma sa i-ti slujesc din toata inima si anul care vine.Totul pentru Dumnezeu si nimic pentru mine.De mine se ingrijeste EL.

Tot anul acesta am reusit sa ridicam 2 camere si un hol in care vrem sa ne mutam in anul  care vine.Inca nu sunt gata mai trebuiesc geamurile,tavanul,usile si multe alte chesti pana sa fie gata.Este un pas important pentru noi.Ma opresc aici pentru ca daca ar fi sa scriu aproape tot ar fi prea mult.

Ce va urez voua cei care vizitati acest blog.In primul rand credinta in Dumnezeu si rugaciune.Fara Dumnezeu  nu se poate  traii si va doresc sa deveniti niste crestini adevarati si sa terminati cu pacatele.Multa sanatate si fie ca tot binele sa fie peste voi si familia voastra.Dumnezeu sa va binecuvinteze pe toti in anul care urmeaza.La multi ani!

Ea este fata mea cea mica:

8 thoughts on “Cum a fost anul 2010 pentru mine.

  1. Intr-adevar un an 2010 reusit daca e sa ne luam si doar dupa ce am citit aici; fie ca anul care vine sa fie unul si mai bun, plind de santate, fericire, realizari si vise implinite! 🙂

  2. Intr-adevar un an 2010 reusit daca e sa ne luam si doar dupa ce am citit aici; fie ca anul care vine sa fie unul si mai bun, plind de santate, fericire, realizari si vise implinite!
    +1

  3. la mulţi ani, bucur. să îţi trăiască minunile, căci copii sunt nişte minuni, iar 2011 să fie cel puţin de nota 11. Dumnezeu să te însoţească în tot ce faci.
    să ne regăsim cu bine în 2011.

  4. La multi ani si multa sanatate tie si familiei tale. cat mai multe realizari bune in noul an si cat mai multe articole de calitate pe blog.

Comments are closed.