Personale

La PPT ai preturi mici, mici

Eram pe net si citeam ca “ PPT aduce cele mai mici preturi la tine acasa” asa ca am devenit curioasa si am intrat imediat la ei pe site si trebuie sa recunosc ca am fost deosebit de placut surprinsa cand am vazut preturile pe care le practica, sunt unele dintre cele mai  mici pe care le-am vazut.

Anul acesta o sa  fac pe iepurasul pentru prietenul meu, in curand viitor sot: Stefan.

Stefan este genul de persoana care prefera cadouri de care sa se foloseasca, nu ceva care sa stea intr-un sertar pana se plictiseste si il arunca ca nu mai are unde sa il puna, asa ca m-am gandit sa ii ofer cateva accesorii vestimentare pentru a le folosi atunci cand vrea sa iasa in evidenta.

Am vazut ca cei de la PPT au o categorie speciala, dedicata barbatilor, unde pot gasi o groaza de haine, incaltaminte si bineinteles accesorii, unde sigur pot gasi exact ceea ce ii place lui la un pret excelent.

Cand am vazut o geaca redusa cu 20%, mi-am adus aminte ca tocmai cu o seara inainte, imi spunea ca are nevoie de o jacheta noua de primavara. Nu am mai stat pe ganduri si am luat un model pe negru.

In plus la o comanda in valoare de peste 150 de lei primesc produsele acasa gratis, asa ca va recomand si voua cu drag acest magazin on-line care are cele mai tari preturi..

No Comments Found

Leave a Reply