articole Comunicat de presa Comunicate de presa Internet

La tara, civilizatia se realizeaza pe cont propriu

Locuitorii de la sate stiu foarte bine cat de mult ii costa racordarea la elementele unei vieti civilizate. Daca la oras sistemul de canalizare este pus la punct de catre edili, iar cetateanul doar se racordeaza la el si achita serviciile, la sate fiecare gospodar isi cumpara o fosa septica, angajeaza oameni care sa se ocupe de instalatii si proiectarea sistemului individual de canalizare si apeleaza la servicii de vidanjare fose septice cand acest lucru se impune.
Fosele septice sunt cele mai igienice in mediul in care lumea se alimenteaza cu apa curenta de la fantani, iar vecinii au grija sa nu le contamineze apa de baut.
Fosele septice se umplu rapid din cauza capacitatii lor mici, in ciuda faptului ca sunt utilizate pe familii si gospodarii, in ele se scurg apele menajere, reziduurile de la toaleta si lucrul imbucurator este acela ca din ele nimic nociv nu se scurge in pamant.
Desi locuim la tara, in apropierea Bucurestiului, traim ca la oras cu baie in casa, rufe spalam aproape in fiecare zi fiindca avem copii care isi murdaresc repede hainutele si evident si vasele le punem in masina de spalat vase fiindca avem si servicii, iar in timpul liber ne ocupam de gradina in care producem legume bio.
Cele mai bune servicii de vidanjare si curatare si spalare mecanizata a canalelor si foselor le-am descoperit de cand colaboram cu Aquaactiv.ro.
Fosa noastra se umple la doua luni, de aceea ne-am gandit sa gasim un furnizor permanent de servicii de vidanjare, eventual sa putem semna un contract ca la data stabilita sa vina sa se ocupe de fosa septica, fara sa mai sunam la ei.
Alegerea s-a facut dupa doua-trei actiuni de vidanjare si am fost convinsi de urmatoarele aspecte ale serviciilor oferite de ei:
-isi fac datoria in mod constiincios. Nu este nevoie sa fie controlati de catre cineva fiindca golesc complet fosa septica. De multe ori noi nici nu suntem acasa, cand ei vin sa execute lucrarile din contract.
-furnizeaza o serie de servicii importante pentru orice gospodarie, prin urmare prinde bine un contract de colaborare. In afara actiunilor de vidanjare, fac si desfundari canalizare mecanizate, reabilitarea retelelor de canalizare, curatare si spalare mecanizata a puturilor absorbante, executie racorduri canalizare si consiliere in vederea obtinerii autorizatiilor.
-sunt punctuali si vin la data si ora stabilite de comun acord
-preturile sunt oneste raportate la importanta serviciilor si la calitatea acestora.
-se ocupa de vidanjare ecologica.
I-am descoperit ca urmare a evaluarilor pozitive din mediul online, dar si datorita recomandarilor prietenilor, care ne-au spus aceleasi lucruri pe care le-am descoperit si noi dupa o indelungata colaborare.
In prezent firma prezentata mai sus asigura vidanjarea regulata a foselor septice de pe toata strada si toata lumea este multumita.
In cazul in care aveti nevoie de o vidanja si de profesionisti cu simtul raspunderii, contactat-i telefonic sau completand formularul de pe site!Nu va ia mai mult de 10 minute, iar programarea se face pe loc de comun acord.
Contractul cu acesti minunati furnizori de servicii ne asigura mereu ca putem folosi baia fara grja si ca sistemul de canalizare realizat de noi este functional, iar reziduurile ajung unde trebuie..

No Comments Found

Leave a Reply