Sport

Lampi LED

In prezent, cea mai noua si mai folosita tehnologie de iluminare este cea pe baza de leduri. Becurile economice, care acum cativa ani erau in voga au fost date uitarii, deoarece noile tipuri de lampi LED si-au demonstrat superioritatea atat din punct de vedere al consumului, cat si al luminii pe care o dau.

Lampile cu LED prezinta mai multe avantaje in comparatie cu oricare alt tip de bec clasic sau economic: consuma mai putina energie, lumina pe care o raspandesc este mai puternica si dispersia acesteia este mult mai buna, nu se incalzesc in timpul functionarii, astfel ca pot fi montate oriunde, fara a va face griji ca s-ar putea deteriora vrei suprafata sau ca exista riscuri, se aprind imediat la intensitate maxima, nemaifiind necesara o perioada de latenta, durata de viata este mult mai mare, lumina nu isi pierde intensitatea nici dupa perioade mari de timp.
Pe site-ul Magazin-leduri.ro veti gasi o gama foarte variata de lampi LED, ce pot fi folosite in diferite locatii. De exemplu, lampile LED destinate uzului in exterior sunt astfel concepute incat sa reziste in fata intemperiilor, a temperaturilor extreme sau a variatiilor mari de temperatura de la zi la noapte, sunt rezistente la soc sau vibratii si pot fi montate oriunde.

Acest tip de lampi led de exterior va vor ajuta sa economisiti bani si va vor asigura iluminat optin in curte sau gradina. De asemenea, puteti sa le folositi pentru a va infrumuseta spatiul exterior al casei prin diverse proiecte de iluminat.

Lampile LED pentru baie sunt foarte rezistente la umiditate si nu prezinta niciun risc pentru utilizator. Formele si modelele variate ale acestor lampi va ajuta sa va iluminati in mod eficient baia, dar in acelasi timp adauga si un plus de frumusete spatiului in care sunt montate. Puteti sa alegeti atat modele ce pot fi incastrate in tavan sau nise, cat si modele foarte atractive din punct de vedere estetic, cu un design inovator, ce pot fi montate pe peretiu sau tavan.

Un alt tip de lampi led care se bucura de un real succes in randul clientilor sunt cele spot, care vin in forma rotunda sau patrata, si pot fi incastrate in perete sau tavan Alegand lumina calda sau rece sau chiar o combinatie intre ele puteti sa va iluminati in mod eficient incaperile si sa economisiti bani in acelasi timp..

No Comments Found

Leave a Reply