articole

Lemnul sfant dateaza de la Facerea lumii

Legendele vechi spun ca Dumezeu a luat in calcul faptul ca omul ar putea gusta din fructul oprit si pacatui, de aceea a facut prima data Palo santo, produs care poate fi comandat si azi si poarta numele de lemn e-palosanto.com, lemn sfant.
In acest arbore a pus divinitatea toata puterea tamaduitoare, toata alinarea si tot ceea ce este mai bun pentru om, fiindca s-a anticipat decaderea fizica si morala prin viata de pacat. Rugaciunea facuta in prezenta fumigatiilor cu acest lemn vor fi ascultate, daca nu sunt genul acela de rugaciuni prin care sa se ceara raul. Poate un om sa ceara un rau pentru el sau pentru aproapele sau?

Evident ca da, fara sa-si dea seama. De pilda poate sa ceara insistent sa castige la loto. Nu va asteptati ca acesta ruga sa se indeplineasca din urmatoarele motive:
-cineva trebuie sa piarda, fiindca de aceea se numesc jocuri de noroc
-sunt naivi care nu mananca pentru a pune banii in joc, iar castigatorul se va incarca automat cu frustrarile si blestemele lor
-cei care dobandesc sume fabuloase de bani sunt vanati pentru donatii, imprumuturi
-imbogatirea peste noapte iti poate urati caracterul
-castigul iti poate aduce moartea.

Exemplele de acest fel pot continua. Poti sa te rogi toata viata in prezenta lemnului sfant pentru continuarea relatiei toxice din care tocmai ai iesit, fiindca providenta iti vrea binele, nu-ti va indeplini ruga prin care ceri insistent raul in viata ta. In plus, sa nu indraznesti sa ceri in rugaciunile tale raul celui pe care-l consideri dusman!
Lemnul sfant insanatoseste, alunga temeri, te protejeaza de rautate, te intareste si te intelepteste, de aceea foloseste-l cu incredere! Pentru binecuvantarile pe care Dumnezeu le-a revarsat asupra acestui copac, este bine sa stii ca nici nu se taie. El face parte dintre copacii care nu mor de taietura de secure, ci de batranete. Preparatele sunt realizate din aschii, crengi, coaja de copac, lemn provenit din exemplarele care se prabusesc. Copacul a fost programat initial sa traiasca vesnic, dar fiindca toti cei care au incercat sa-l taie cu toporul s-au ranit, s-a revenit asupra deciziei divine ca oamenii sa aiba sansa sa se bucure de virtutiile lui.

De-a lungul vremii multi oameni s-au facut bine cu fumigatii, tincturi si infuzii de lemn sfant de : afectiuni cardiovasculare, boli digestive, afectiuni ale aparatului respirator, reumatisme, depresii si fobii. Energiile negative sunt alungate cand aroma din betisoarele de palo santo se ridica mai sus de tavan, pana la cer. Discordiile dintre oameni dispar lasand locul armoniei.
Uleiul de lemn sfant invaluieste in protectie cereasca pe cel care se unge inainte de calatorie, examen sau operatie, dar poate fi si inghitit ca tratament. Bucata de lemn functioneaza ca un talisman, asa ca se recomanda achizitionarea de pachete de produse, care nu sunt deloc scumpe, cum ar fi:
-ulei esential 100% si lemn palo santo, 62,20 lei
-1 kilogram de lemn drept palo santo pentru fumigatie, 246 lei
-pachet ce contine ulei esential 33% si lemn palo santo, 42 de lei.
De la Facerea lumii pana in prezent, lemnul sfant restaureaza conditia umana dupa caderea in pacat, fiindca acesta este menirea sa divina.

.

No Comments Found

Leave a Reply