Personale

Lipsa de omenie.

In fiecare zi ma intorc de la munca cu maxi-taxi.Distanta pana la locul de munca ma obliga sa ma duc cu maxi si sa ma intorc cu maxi,deplasarea cu masina personala costa prea mult.Ma rog detalii. Azi ma intorceam spre casa si la Afumati cand mai aveam de parcurs 7 km pana acasa este un om care mereu vrea sa urce si el in maxi,din pacate el la intoarcere nu prea miroase chiar placut ba dimpotriva dupa ce consuma stie el cata tuica nu prea e placut sa stai langa el.Nu mereu e beat si nu mereu miroase,dar din pacate nu prea e lasat sa urce in masina.Oricum idee este alta.Lipsa de omenie de care au dat dovada cei care erau in fata la maxi si soferul care nu au vrut sal ia in masina mi se par de neinteles.Omul,aceasta fiinta care vrea neaparat sa dea dovada de rautate.Exact asa cum ei au inchis usa si nu lau lasat sa urce in masina tot asa va face si Dumnezeu cu cei care nu vor sa asculte de El la judecata de apoi.Va inchide usa la imparatie si multi oameni vor fi pe afara si nu le va place deloc acest lucru.Absolut deloc….

7 Comments

 • Refuzake

  Sunt curios ce ziceai tu dupa ce incepea sa miroase in toata masina :))

  Sti ca mereu a fost problema asta cu nea` ala !

  Reply
 • Dannielph

  Adevarat ce ai zis in ultima parte.

  PS. Cine e tipa din dreapta?

  Reply
 • val33ntyn

  cam asa e ,eu sincer l-as fi luat adica poate era bolnav sau o avea si el supararile lui de bea nu ?

  Reply
 • Bogdan

  da sa bea si el acasa nu stie?
  e nasol sa ti se intample asa ceva… corect, dar… dar!

  Reply
 • bibabum

  daca mirosea a alcool si era in stare de ebrietate aveau tot dreptul sa nu-l primeasca in maxi.. putea sa deranjeze ceilalti calatori

  Reply
 • AlexiCa

  Sunt multe raspunsuri aici..e vorba ca exact cum a spus Bogdan,cine te pune sa bei atata ?Sincer poate pe unii i-ar deranja mirosul ala de bautura..

  Reply
 • Ovidiu

  ” si nu le va place deloc acest lucru.Absolut deloc…” :))))))
  O sa se oftice la maxim cand o sa fie trimisi sa arda o eternitate in iad. Si o sa fie exemplul clar ca Dumnezeu este bun si iubitor.

  Reply

Leave a Reply