Locul unde ti se schimba dintii si ti se schimba viitorul

Dintii aceia pe care ii vedeti albi ca spuma laptelui, stralucitori ca fulgii de nea sunt realizati in cel mai bun cabinet stomatologic. Ce, ati crezut ca poate avea cineva care bea cafea, musca pofticios din morcovul crud, bea ceai negru sau verde si mananca dude sau mure dinti albi, cum au actorii?
Poti sa ii periezi corect cat vrei, poti sa folosesti pasta de dinti care promite dinti imaculati dupa trei folosiri, petele raman acolo! Ciocolata, vinul rosu, fructele care coloreaza sunt irezistibile si lasa semne pe dintii nostri. Se pateaza el si perdelele albe care numai stau la geam, dar ei care maruntesc atat de multa mancare in timpul vietii.


Numai la Megasmile.ro o albire dentara completa, excelent realizata costa 599 de lei. Dar solicita servicii de albire norocosii care au dinti. Acesta este o operatoiune usoara, care se realizeaza repede. Sunt altele mai complexe, care dureaza mult timp si implica rabdare si din partea stomatologului, dar si a pacientului.
Acum, cu noile descoperiri din domeniul stomatologiei si cu progresul acestei stiinte nici cei care au ramas fara dinti nu mai au motive sa se teama. Se gasesc solutii pentru toti si se fac reduceri de pret in clinica Megasmile.ro ca toti pacientii, indiferent de problemele pe care le au sa plece multumiti.
Implantul dentar, garantat 10 ani, rezista mult mai mult, daca este intretinut cum trebuie si dintii seamana cu cei naturali, pierduti in timp. Dentitia fixa este de preferat celei mobile care se poate pierde (utilizatorii batrani chiar uita unde isi pun protezele) si creeaza disconfort sporit, cand trebuie scoasa din gura si schimbarile fizionomiei sunt dezastruoase.
In patru etape si la cel mai mic pret de pe piata, in cabinetele stomatologice ale clinicii prezentate mai sus ai impanturi durabile, estetice si functionale. Nu sunt dinti pusi de forma sa poti zambi, vorbi clar si sa vada lumea ca ai dinti, ci poti manca bine cu ei si nu te dor.
Daca in Italia sau Spania un implant dentar costa de la 750 de euro in sus, iar in alte clinici din Romania de la 500 de euro in sus, la Megasmile.ro se plateste numai 249 de euro. Datorita lor a aparut turismul dentar, iar Megasmile.ro este pe harta tuturor celor care lucreaza in strainatate si revin in Rmania sa isi puna dinti, dar si a strainilor care isi fac dantura si mai ieftin si isi ofera si o excursie cu acest prilej.
Si protezele sunt la reducere cu 50% stiind ca sunt pacienti care nu doresc sa treaca prin cele 4 etape ale implantului care solicita mult timp si fiind purtatori cu vechime de proteza doresc una noua, cum numai cei de la clinica mentionata stiu sa faca.
Aparate dentare performante? Tot aici se gasesc. Stomatologii atenti urmaresc pas cu pas evolutia interventiilor, starea de sanatate a pacientilor si modul in care organismul se obisnuieste cu noii dinti, cu pivotii.
Detrartraj? Se impune sa fie facut cat mai des fiindca oricat de corect v-ati peria dintii, depunerile de piatra tot au loc..

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *