Lovitura in industria auto

In Italia, dupa decenii intregi, masinile au pierdut in fata bicicletelor.Italienii au cumparat mai multe biciclete decat masini in 2011. Nu s-a mai intamplat asa ceva de decenii intregi, anunta presa locala.Anul trecut, au fost vandute in Italia 1,75 milioane de biciclete, cu 2000 mai multe fata de autoturismele inregistrate in aceeasi tara, noteaza La Repubblica.

Principalele motive pentru care s-a ajuns la aceasta statistica: criza economica, cresterea pretului petrolului si revenirea in trend a bicicletelor.

Vanzarile de masini au cazut si au ajuns la un nivel similar cu cel din 1964.

Desi bicicletele au o puternica traditie in Italia, centrele marilor orase sunt inca dominate de masini si scutere. Recent, presedintele Giorgio Napolitano a facut un apel catre italieni sa tina pasul cu ceilalti europeni, facand soselele mult mai prietenose pentru ciclisti.sursa

Pentru cei care isi permit si totusi vor o masina recomandarea mea este vanzari auto timas http://www.timas.ro/masini-noi.html.

3 thoughts on “Lovitura in industria auto

  1. Foarte tare. Sunt curios si ce prevederi legislative si fiscale au privind achizitia de masini second hand. Ca la noi cu banii pentru o bicicleta performanta cumperi 2 rable si de-asta colcaie traficul de masini de n-ai loc sa te misti.

Comments are closed.