Personale

Magazia lu’ Costica, expozant la prestigiosul targ INDAGRA din 2-6 nov. 2016

Reprezentantii magazinului de utilaje agriole si de unelte pentru gradina Magazia lu’ Costica sunt onorati sa participe la cea mai relevanta manifestare expozitionala din comertul agriculturii, horticulturii, viticulturii si zootehniei: targul INDAGRA.
Magazia lu’ Costica, expozant la prestigiosul targ INDAGRA din 2-6 nov. 2016
Cea de-a XXI-a editie a acestui targ se desfasoara la ROMEXPO, in perioada 2-6 noiembrie 2016, iar echipa Magazia lu’ Costica va fi prezenta pe tot parcursul targului la standul 10 aferent platformei V5.

Magazia lu’Costica recunoaste importanta targului INDAGRA

INDAGRA este evenimentul organizat de Romexpo in parteneriat cu Camerele de Comert si Industrie din Romania sub Inaltul Patronaj al Presedintelui Romaniei. Aceste trei aspecte (organizator, partener si patron) reprezinta argumente pentru a considera INDAGRA cel mai important targ international de profil din Romania. Amploarea evenimentului este, de asemenea, un argument puternic in acest sens.

Evenimentul aduce de la editie la editie tot mai multi expozanti si din ce in ce mai multi vizitatori, gradul de internationalizare ajungand la ultima editie la 36%.

In acest context, Magazia lu’ Costica este o companie care acorda atentie sporita evenimentului si participa la acesta in calitate de expozant. Firma poate fi gasita in toate cele cinci zile din program la standul 10 al platformei V5, situata in exteriorul pavilionului.

Pe platforma online, la sectiunea Despre noi, Magazia lu’ Costica se prezinta drept furnizor de echipamente de cea mai buna calitate, dar si drept prestator de servicii de reparatie. Aceasta este o abordare pro-client pe care compania o practica, si de aceea face cinste targului INDAGRA expunand echipamentele lor la Romexpo, intre 2 si 6 noiembrie a.c.

Compania in speta este avida de evenimente de acest tip, fiind conectata la domeniul expozitional de profil si chiar organizand demonstratii la sediu ori alte evenimente in parteneriat cu anumiti producatori. Aceasta pozitionare catre public o aduce in randul companiilor care doresc sa ajute micii fermieri, dar si in randul agentilor economici din industria peisagistica si edilitara.

La INDAGRA, de interes sunt actiunile si produsele care vin in ajutorul celor din agricultura, iar Magazia lu’ Costica este un nume care are toate motivele sa se regaseasca in catalogul expozantilor pentru editia din 2016.

Magazialucostica.ro, platforma online a acestui magazin de utilaje si unelte

Magazia lu’ Costica este o afacere de familie de succes, care isi comercializeaza produsele inclusiv in mediul online, prin intermediul site-ului Magazialucostica.ro. Compania este un factor de sprijin pentru micii fermieri si pentru lucratorii in domeniile conexe care doresc mecanizarea proceselor, cresterea gradului de eficienta si optimizarea proceselor de prelucrare, mentenanta si asa mai departe, folosind utilajele si uneltele de o calitate cat mai mare.

Magazia lu’Costica gazduieste si ofera tractoare noi si second hand, utilaje agricole de iarna de categorii multiple, consumabile si piese pentru acestea, utilaje si unelte de gradina destinate diverselor activitati, dar si utilaje horticole ori solutii de depozitare. Bineinteles, cu multe dintre acestea, reprezentantii companiei sunt pregatiti pentru participarea la cel mai important eveniment de profil din Romania, targul INDAGRA..

No Comments Found

Leave a Reply