Personale

Magazialucostica.ro va participa din nou la evenimentul AgriPlanta – RomAgroTec 2016

Echipa magazinului online Magazialucostica.ro si-a anuntat participarea la unul dintre cele mai mari evenimente de agricultura, anume AgriPlanta – RomAgroTec 2016.
Magazialucostica.ro va participa din nou la evenimentul AgriPlanta – RomAgroTec 2016
Evenimentul se va desfasura in perioada 19-22 mai, in judetul Calarasi, orasul Fundulea si in cadrul sau principalii importatori si distribuitori de seminte sau de produse pentru protejarea plantelor, de echipamente sau de utilaje specifice industriei agrare, de echipamente pentru energiile regenerabile sau de sere isi vor expune produsele.

Principalul scop al evenimentul consta in dezvoltarea si consolidarea unei retele de comunicare intre profesionistii industriei agrare astfel incat posibilitatea parteneriatelor intre acestia sa fie realizabila. Suprafata pe care se va desfasura evenimentul de tip expozitie va fi de 30 de hectare. Terenul va fi impartit astfel incat vor avea mai multe expuneri:

· Cea in aer liber
· Cea in care participantii vor avea posibilitatea de a urmari modul in care functioneaza utilajele agricole
· Cea de loturi demonstrative pentru culturile agricole

Magazialucostica.ro va expune in cadrul evenimentului AgriPlanta – RomAgroTec 2016 principalele modele de tractoare LS

La editia din mai 2016 a evenimentului AgriPlanta – RomAgroTec, echipa Magazialucostica.ro va participa in vederea prezentarii unei game de tractoare, fabricate de producatorul coreean LS. Magazialucostica.ro este singurul dealer autorizat din Romania care distribuie tractoare LS. Aceste utilaje inglobeaza cele mai noi tehnologii din domeniul agricol si se folosesc la transportul produselor agricole, la adunarea sau imprastierea pamantului. Puterea acestora variaza de la model la model, in functie de motoarele din dotare si este cuprinsa intre 50 de cai putere si 100 de cai putere. Tractoarele LS pot indeplini 4 sarcini diferite si anume:

· Sa are

· Sa semene

· Sa coseasca

· Sa praseasca

Unul dintre tractoarele care va fi expus este modelul LS J27. Modelul in cauza beneficiaza de un design compact astfel incat munca in fermele mici sau in industria de peisagistica sa fie dusa la bun sfarsit intr-un timp mai scurt. Sasiul acestuia are dimensiuni reduse, ceea ce inseamna ca tractorul este foarte agil in spatiile inguste. De asemenea, beneficiaza de tehnologii care reduc consumul de combustibil, nivelul zgomotului si al noxelor.

Participantii la acest eveniment vor avea ocaza sa vada si modelul R36I. Acesta are un motor in 4 timpi, o cutie de transmisie cu 24 de viteze( 12 inainte/12 inapoi) si poate dezvolta pana la 57 de cai putere. Este un tractor eficient in spatiile mici intrucat are o raza mica de intoarcere, datorita structurii rezistente a axului din fata este ideal pentru domeniile de orez, iar servodirectia hidrostatica cu inclinare din dotarea de baza faciliteaza controlul optim al utilajului.

Tractorul LS R60 va fi un alt model expus la acest eveniment. Unul dintre cele mai importante aspecte ale acestui articol consta in faptul ca intretinerea acestuia nu implica costuri mari pentru ca este dotat cu „Turbo Intercooler”, sistem care imbunatateste consumul de combustibil si evacuarea noxelor.

Asadar, pentru a fi cat mai aproape de clientii sai si pentru a le arata acestora cum functioneaza tractoarele LS, Magazialucostica.ro va participa la evenimentul AgriPlanta – RomAgroTec 2016..

No Comments Found

Leave a Reply