Credinta

Mantuirea.

De ce ati ezitat pana acum sa credeti in Domnul Isus si sa deveniti un adevarat crestin? Va temeti ca oameni va vor lua in ras? ”Oricine se va rusina de Mine si de cuvintele Mele,se va rusina si Fiul omului” Marcu 8;38.

Sunteti dezamagiti de crestini a caror viata nu corespunde cu invatatura? ”Fiecare din noi are sa dea socoteala despre sine insusi lui Dumnezeu” Romani 14;12.

Sunteti de parere ca Dumnezeu este multumit cu dumneavoastra asa cum sunteti? asa cum esti? ”Cine pazeste toata legea,si greseste intr-o singura porunca,se face vinovat de toate” Iacov 2;10.

Va temeti ca Dumnezeu nu va va primi? ”Tot ce-Mi da Tatal,va ajunge la mine,si pe cel ce vine la Mine,nu-l voi izgoni afara” Ioan 6;37.

Crezi ca mai ai timp pentru a te intoarce la Dumnezeu? ”Nu te fali cu ziua de maine,caci nu stii ce poate aduce o zi” Proverbe 27;1.

Decida-te acum pentru Domnul Isus! Este simplu cheamti-L pe El in viata voastra si veti vedea ca va veni.

Fiindca “oricine va chema Numele Domnului va fi mantuit.” Romani 10;13..

4 Comments

 • Randy

  Eu cred in Dumnezeu, dar nu si in biserica si preoti. Sunt constient ca exista si multi preoti care chiar sunt credinciosi, dar sunt si foarte multi care sunt hoti sau au alte orientari sexuale (cred ca ati vazut cu totii la tv), iar eu nu ma pot duce sa ma spovedesc la asa ceva.

  P.S. Iisus, cu doi “i”, nu cu unul … :p

  Reply
 • ThePaul

  Adevarat.

  @Randy,de multe ori da,dar Cel de sus ii vede.

  Reply
 • Amalia

  Exista credinta contemplativa si credinta aplicata. La biserica si hotii se duc, si talharii, si curvele…si se roaga, numai ca Dumnezeu nu le asculta rugaciunile.Sa fi credincios inseamna sa traiesti asa cum cere Dumnezeu, nu in betii, nu in curvii si nu in certuri

  Reply
 • E. Keith Owens

  ..MARTURISIREA DE CREDINTA….a BISERICII CRESTINE BAPTISTA ROMANE..din Beaverton Oregon……..BIBLIA – CUVANTUL LUI DUMNEZEU….Noi credem si marturisim ca Sfintele Scripturi ale Vechiului si Noului testament sunt inspirate de Duhul Sfant. Vechiul si Noul testament constituie Cuvantul lui Dumnezeu scris o revelatie dumnezeiasca catre neamul omenesc izvorul fara gres al constiintei lui Dumnezeu…Galateni 1.11 ..

  Reply

Leave a Reply