Masina din spatele blocului.

Atunci cand i-ti doresti ceva cu adevarat se poate.De exemplu vrei o masina super buna si nu ai bani,ce faci? Si-a construit o SUPER MASINA de la zero in garajul din spatele blocului!

Un rus din Sankt Petersburg a reusit sa-si construiasca o masina la fel de tare ca un Lamborghini sau Ferrari din mai multe masini vechi abandonate.

Toate astea s-au intamplat in garajul din spatele blocului sau, acolo unde a adunat piese de la masini abadonate la cimitir. 4 ani a durat toata constructia bolidului.

13 thoughts on “Masina din spatele blocului.

  1. „o masina la fel de tare ca un Lamborghini sau Ferrari” …… fi serios, arata binisor, dar nici chiar in halu` asta! 🙂

  2. nu este greu de pus in circulatie pur si simplu mergi cu la inspectia tehnica si se rezolva si acte tot.

  3. Nu cred că o înscrii așa ușor, e ca și cum ai spune ca ei o mașină de f1 și o înscrii în circulație. Mai întâi trebuie să dovedești că ai făcut-o apoi e supusă la niște teste de siguranță, nu o înscrie așa ușor.

  4. lol 😐 ce e asa de greu, ca sa o poata puna in circulatie este nevoide de teste de siguranta, in primul rand i-o izbeste de un zid si cu fata si cu spatele =)) si baga prin toate gropile sa vada cum este facuta, daca este in siguranta pentru sofer dar si pentru ceilalti, imi fac si eu dintr-o rabla ii pun spoilere, iau motor de 1.6 si o tunez iar apoi ma duc sa o inmatriculez. Asta are doar una, daca face testul de siguranta la impact cu ce se mai plimba?:))

Comments are closed.