advertoriale agricultura

Masini de filetat si alte produse exceptionale disponibile in magazinul online forestore.ro!

Forestore.ro vine in intampinarea voastra cu o multitudine de tipuri de echipamente fiabile, la preturi avantajoase, printre care si masini de filetat.

Puteti alege dintre mai multe modele, in functie de bugetul de care dispuneti, de necesitatile si preferintele voastre.

Cateva lucruri despre aceste masini de filetat

Aceste masini de filetat pe care le oferim spre vanzare, sunt ideale daca doriti sa realizati usor si rapid, filete precise si sigure, conform normelor, pentru nipluri si tevi.

Va punem la dispozitie atat masini profesionale destinate instalatorilor pentru filetarea tevilor metalice, cat si masini pentru utilizarea in gospodarie.

Va invitam sa accesati pagina noastra de internet pentru a afla mai multe detalii despre fiecare model in parte, sau puteti intra direct in legatura cu reprezentantii nostri amabili si competenti.

Care sunt avantajele unor masini de filetat?

Masinile de filetat incluse in oferta magazinului online forestore.ro, prezinta o serie de avantaje importante, precum: sunt fiabile si de incredere la utilizari continue; sunt ideale pentru filetari mobile sau stationare, putand fi utilizate pe santier sau in atelier, in lucrari casnice sau industriale, de service si reparatii, in instalatii sanitare sau de incalzire, in industria producatoare de tevi etc.; directionarea tevii prin capul de filetat este precisa; uzura eate minima; prinderea in bacuri este sigura astfel ca este imposibil ca teava sa alunece; debavurarea este facila; alinierea axiala a tevii este rapida; capul de filetat universal este interschimbabil; sunt echipamente usor si sigur de utilizat; au o greutate redusa si o durata indelungata de viata; sunt ideale pentru spatii restranse datorita dimensiunilor reduse; sunt robuste; au o transmisie de putere mare; functionarea este silentioasa, ofera o inalta precizie etc.

Nu ezitati sa ne contactati pentru a descoperi mai multe detalii despre aspectele de interes.

contact forestore

Indicatii de utilizare a acestor masini de filetat

In cadrul magazinului nostru online, in functie de fiecare model de masina in parte, veti gasi indicatii de utilizare, care va vor fi oferite, de asemenea, si de catre specialistii nostri in momentul achizitonarii.

Cele mai importante aspecte de care sa tineti cont:

–    Pentru lungimi mari de teava folositi ajutator pentru teava.

–    Nu folositi tevi deformate si decalibrate; acestea vor conduce la scaderea duratei de viata a bacurilor de filetat si la filete non standard.

–  Prelungitoarele de curent trebuie sa fie cat mai scurte- lungime mai mica de 30m; prelungitorul trebuie sa suporte peste 15A.

–    Folositi ulei de filetat original.

–    Nu puneti capul de filetat direct pe pamant.

–    Intotdeauna se monteaza ca-n schema de pe cutie, si nu altfel.

–   La un eventual semn de defect, masina se opreste, se scoate din priza și se trimite la service. Daca este deja angajata in filet, nu se incearca defiletarea ei. Se scoate fara defiletare de pe cap, urmand ca apoi capul sa fie indepartat manual.

Pentru a avea satisfactia unei munci usoare si rapide cu aceste masini de filetat, achizitionate de la forestore.ro, va recomandam sa respectati aceste cateva reguli de bun simt.

——————————

DATE DE CONTACT

Website: www.forestore.ro

Telefon: 0726-315-892

Comenzi: L-V, 09:00-17:00

.

No Comments Found

Leave a Reply